Sunday, March 11, 2018

Ισραηλινός δημοσιογράφος μπήκε στη Γερμανία ως ”Σύριος πρόσφυγας” με τη βοήθεια της ΜοσάντΟ διάσημος Ισραηλινός δημοσιογράφος Zvi Jecheskeli μεταμφιέστηκε σε πιστό μουσουλμάνο με τη βοήθεια της Μοσάντ, θέλοντας να αποκαλύψει πόσο εύκολο είναι για τους ισλαμιστές να περάσουν μέσω των γερμανικών συνόρων και να γίνουν “Σύριοι πρόσφυγες”, μεταδίδει η Γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Σύμφωνα με το RT, o Jecheskeli πέρασε πολλά χρόνια διακινδυνεύοντας τη ζωή του για να κινηματογραφήσει ένα ντοκιμαντέρ για το ρόλο και την επιρροή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στους δρόμους της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Τουρκίας. Παρόλο που ο οργανισμός είναι νόμιμος σε ορισμένες χώρες και σχετίζεται με πολιτικά κόμματα, είναι παράνομος και θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση σε άλλες χώρες όπως η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος.
Η διείσδυση στις τάξεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι μια πρόκληση, καθώς η ομάδα είναι «γνωστή για την έλλειψη εμπιστοσύνης» στους ξένους, στους οποίους δεν θα «επιτρέψουν» ποτέ μια ματιά στα σχέδιά τους, δήλωσε ο Jecheskeli στην Die Welt.
Η σειρά του ντοκιμαντέρ σε πέντε μέρη, με τίτλο “False Identity”, άρχισε πρόσφατα να μεταδίδεται στο Ισραηλινό Κανάλι 10. Η Ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, Μοσάντ, παρακολουθούσε στενά τον Jecheskeli και τον συνέδεσε με μυστικές κάμερες και μικρόφωνα για να τον σώσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Η πρόκληση ήταν να διαπιστωθεί εάν ένας μουσουλμάνος φονταμενταλιστής μπορεί να εισέλθει νόμιμα στη Γερμανία και να έρθει σε επαφή με συναδέλφους ισλαμιστές. Για την περιπετειώδη περιοδεία του, με τη βοήθεια ενεργών και συνταξιούχων πρακτόρων της Μοσάντ, μεταμορφώθηκε σε Sheikh Khaled Abu Salaam, γνωστός και ως Abu Hamsa.
Ο Zvi Jecheskeli.
Και η μεταμόρφωση σε Abu Hamsa.
“Ήθελα να μιλήσω για τους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται η Ευρώπη από το ριζοσπαστικό Ισλάμ, δεν είμαι δεσμευμένος από τους κώδικες πολιτικής ορθότητας και μπορώ να πω ανοιχτά την αλήθεια”, δήλωσε στη Die Welt ο Jecheskeli, ο πιο γνωστός εμπειρογνώμονας του Ισραήλ για τον αραβικό κόσμο .
Στην έρευνά του, ο 47χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος μιλάει τέλεια αραβικά, δείχνει πόσο εύκολο είναι για τους Ισλαμιστές να φέρνουν τους οπαδούς τους στην Ευρώπη, ανέφερε η εφημερίδα. “Το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε άσυλο στη Γερμανία είναι ένα Συριακό διαβατήριο”. Και αυτό αποδείχθηκε πανεύκολο.
Μετά από μια πληροφορία από έναν αξιωματικό πληροφοριών, ο Jecheskeli έκανε πρώτη φορά επαφή με τη Συριακή κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έλαβε γρήγορα ένα Συριακό διαβατήριο. Το έγγραφο λέγεται ότι είχε κοστίσει μόνο 1.250 δολάρια και φαινόταν “πρακτικά γνήσιο”.
Μόλις λίγες μέρες αργότερα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε εγκατάσταση για Σύριους πρόσφυγες στο Βερολίνο. Ο Jecheskeli είπε ότι κανένας από τους πρόσφυγες που γνώρισε εκεί δεν είχε πρόθεση να ενσωματωθεί.
Όμως γιατί η Μοσάντ και οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες να μπουν σε όλο αυτόν τον χρονοβόρο και πολυέξοδο κόπο απλά για να ”αποδείξουν” κάτι;
Είναι γνωστές οι σχέσεις μίσους μεταξύ Ισραήλ και Αράβων, ιδίως Παλαιστίνιων, για εύλογους λόγους.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι αυτό δεν πρόκειται απλά για μια δημοσιογραφική έρευνα, αλλά για μια καλά στημένη επιχείρηση των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να αποδείξουν και να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι οι Άραβες είναι επικίνδυνοι, με παράλληλο στόχο συγκεκριμένα τους Παλαιστίνιους, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός στον οποίο ο Jecheskeli έπεσε εντελώς ”τυχαία”, ήταν Παλαιστίνιος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, o δημοσιογράφος ήταν ”τυχερός” και ο κοινωνικός λειτουργός τον οποίο συνάντησε ήταν ένας Παλαιστίνιος που μετανάστευσε στη Γερμανία από τη Γάζα το 1978, ενώ μετά από μερικά αστεία για τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, ο Jecheskeli είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θεωρούνταν επίσημα πρόσφυγας με όλα τα κοινωνικά οφέλη.
«Με τη βοήθεια του Αλλάχ ξεκινάτε μια νέα, ισλαμική ζωή εδώ», λέει στον Jecheskeli ο Γερμανός κοινωνικός λειτουργός με Παλαιστινιακές ρίζες, δίνοντάς του συμβουλές για το πώς να εξαπατήσει τις Γερμανικές αρχές και να φέρει την οικογένειά του στην Ευρώπη.

“Πώς θα φέρω εδώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου;”, ρωτάει ο Jecheskeli. “Στην πραγματικότητα, πρέπει να περιμένεις τρία χρόνια”, απαντά ο Παλαιστίνιος. Αν αυτό είναι πάρα πολύ, “απλώς φέρτε τους ​​από τη θάλασσα”, λέει ο κοινωνικός λειτουργός, προσφέροντας πρακτική βοήθεια για τον προγραμματισμό του παράνομου ταξιδιού.
Σύμφωνα με τον Jecheskeli, η Γερμανία κινδυνεύει, αλλά ο δημοσιογράφος δεν εννοεί την απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας, σύμφωνα με την Die Welt. “Κανείς δεν μπορεί πραγματικά να πει τι σημαίνει το πολιτικό Ισλάμ για την Ευρώπη”, δήλωσε ο Jecheskeli στην εφημερίδα. Στη σειρά ντοκιμαντέρ του, θυμάται τα κηρύγματα του Yusuf al-Qaradawi, ενός μακρόχρονου μέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. “Το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι στη Δύση και στην Ευρώπη”, υποσχέθηκε ο Αιγύπτιος Ισλαμικός θεολόγος.
Αυτό όμως που ο Jecheskeli και η Μοσάντ ξέχασαν να πουν, είναι ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα στηρίζεται και ελέγχεται από την CIA και την ΜΙ6 ως εργαλείο αποσταθεροποίησης των αραβικών χωρών εδώ και δεκαετίες. Στην Αίγυπτο ιδίως, απόρρητα έγγραφα έδειξαν την συνεργασία CIA και Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία έχει επισκεφθεί μέχρι και τον Λευκό Οίκο.
Και στην Συρία, όπως ανέφεραν οι New York Times το 2012: “Αξιωματικοί της CIA δρουν κρυφά στη Νότια Τουρκία βοηθώντας τους συμμάχους να αποφασίσουν ποιοί μαχητές της Συριακής αντιπολίτευσης πέρα από τα σύνορα θα λάβουν όπλα … μέσα από ένα σκιερό δίκτυο μεσαζόντων, συμπεριλαμβανομένης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Συρίας”. 
Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Τον Αύγουστο του 2017 οι αρχές της Λιβύης συνέλαβαν έναν ηγέτη και ιεροκήρυκα της ISIS ο οποίος αργότερα ομολόγησε ότι είναι πράκτορας της Μοσάντ και καθοδηγούσε την οργάνωση.
Η είδηση λοιπόν του Ισραηλινού δημοσιογράφου που εντρύφησε ως πρόσφυγας στη Γερμανία, εγείρει και τα εξής ερωτήματα:
Πόσοι ακόμη πράκτορες της Μοσάντ ή και άλλων μυστικών υπηρεσιών υπάρχουν και ενεργούν στην Ευρώπη μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες, τι σκοπούς πραγματικά εξυπηρετούν, και πόσες φορές έχουν ξεγελάσει τις Ευρωπαϊκές αρχές;
Το Off the Record

2 comments:

Anonymous said...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
τα πραγματα δυστυχως ειναι πολυ πιο σοβαρα απο μια απλη διαφορετικη ρομαντικη αντιληψη της αριστερας.
ο αριστερισμος ειναι ο καρκινος της ψυχης του μυαλου και του πνευματος.
απαξ και μπει μεσα σου δεν βγαινει με τιποτα!
αλιμονο στους λαους που παραμενουν αριστεροι αφου ενηλικιωθουν οι νεοι τους μετα τα 18 οπως ελεγε ο τσωρτσιλ
ενας αριστεριστης λαος οπως ο ελληνικος(δεν υπαρχει αλλος πιο αριστεριστης στον πλανητη) ειναι τελειωμενος δεν εχει μελλον!
η διαγνωση του προβληματος μας λεγεται καρκινοριστερα!
η ελλειψη δεξιας κεντρου εθνικου και φιλελευθερου χωρου απο το 74 οδηγησε(και με τις ευλογιες του πανηλιθιου αστικου κοσμου) στην απολυτη επικρατηση του καρκινου της αριστερας σε ολους τους τομεις σε ολα τα επιπεδα,
μετα το 74 οι εαμοβουλγαροι φονιαδες γενοκτονοι του ελληνικου λαου ντυθηκαν ανθρωποι εξαπατησαν τον κοσμο και πηραν την απολυτη εξουσια (ηδη απο το 74 μεσω καραμαλι) επισημως το 81 μεσω πασοκ και απο τοτε την εχουν απολυτα με 2 μικρες θλιβερες δεξιουλικες παρενθεσεις μητσοτακι 3 χρονια ,καραμαλι νεωτερου 5 χρονια, σαμαρα 2 χρονια(κατα την διαρκεια των οποιων παλι οι αναρχοκομουνστες ειχαν την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο ψυχολογικο φιλοσοφικο πολιτισμικο κοινωνικο εθνικο οικονομικο επιπεδο και σε ολα τα επιπεδα που μπορειτε να φανταστειτε, και οπως θα την εχουν και με κουλι που ερχεται...
διαστρεβλωσαν πληρως την ιστορια κανοντας το ασπρο μαυρο με καρκινικο κομουνιστικο μισος προς την ελληνικη ιστορια πολιτισμο τεχνη ταυτοτητα. επιβαλλοντας τις γελοιες ψευτικες θεσεις τους περι καλου εαμ, κακων μοναρχοφασιστων, νεκρων λεει του πολυτεχνειου! κακοι ελληνες καλοι μεταναστες καλοι τουρκοι αλβανοι βουλγασοσκοπιανοι που ολοι υπεστησαν σφαγες και γενοκτονιες απο τους κακους ελληνες!!!!!(ενω ολοι αυτοι ηταν εισβολεις κατακτητες σε ελληνικα εδαφη και γενοκτονησαν δεκαδες εκτομμυρια ελληνες ολους αυτους τους αιωνες)
με το καρκινικο κομουνστικο μισος τους προς τον ελληνικο λαο που τους ξεφτιλισε οτι ειχαν και δεν ειχαν το 49 στο γραμμο βιτσι και δεν δεχτηκαμε την κομουνιστικη λυτρωση και τον σταλινικο παραδεισο που ηθελα να μας επιβαλλουν οι συνηδειτοι προδοτες που αν επικρατουσαν θα γενοκτονουσαν εκατομμυρια ελληνες οπως εξοντωσαν δεκαδες εκατομμυρια ρωσους πολιτες ουκρανους κινεζους ανατολικοευρωπαιους καμποτζιανους κ.λ.π με κομουνιστικο σαδισμο και απεριγραπτα κτηνωδη βασανηστηρια που θα εκαναν τους ισλαμστες και τουρκους γενοκτονους να φαινονται αγνες παρθενες,....(σφαξτε τον ειναι διαφορετικος ναζιστης φασιστας μοναρχοφασιστας βενιζελικος βασιλικος δεξιος κεντρωος αρχειομαρξιστης τροτσκιστης τιτοικος μαοικος χοτζεικος λικβινταριστης κουλακος σολχοζνιος κοσμοπολιτης εθνικιστης πατριωτης ΑΣΤΟΣ κ.λ.π γινομενη ετσι η κομουνιστικη η πιο μισαλλοδοξη και μισανθρωπη θρησκεια που εμφανιστηκε τα τελευταια 4,5 δις χροια στον πλανητη!
ως παλιος αριστερος και εχοντας περασει απο ολους τους βοθρους της αριστερας τους ξερω πολυ καλα απο μεσα οπως δεν μπορει να φανταστει κανεις αστικοπατριωτης!
σημερα παλι οι αριστεροι(που ειναι πλειοψηφια στον ελληνικο λαο)
δεν θελουν εθνικη ενοτητα μεταξυ ελληνων αλλα ταξικη ενοτητα με τους ταξικους αδερφους τους λαθρο. δεν εχουν εθνικη ελληνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη ανθελληνικη.
σημερα μαλιστα που τους ευνοει η νεα ταξη πραγματων (πολιτισμικος μαρξισμος) και διεθνως, ειναι πρωτοπορια στην καταστροφη των εθνικων πολιτισμικων ταυτοτητων στην ελλαδα αλλα και στα υπολοιπα ευρωπαικα εθνη με ισχυρη ταυτοτητα και ιστορια
μεγιστη προσοχη λοιπον στους αριστερους δεν σκεφτονται οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι οι ΜΗ αριστεροι, και θελουν παλι να επιβαλλουν την αρωστημενη θρησκεια τους του μπολσεβικισμου τους δια της βιας σφαζοντας δισεκατομμυρια ανθρωπους αυτη τη φορα.

Anonymous said...

δειτε και τις θεσεις του κκε στο συνεδριο του προπερσυ οπου παραδεχεται οτι σε περιπτωση πολεμου με την τουρκια θα χτυπησει πισωπλατα τον ελληνικο στρατο αρπαζοντας την εξουσια και εξοντωνοντας τους αστους! για μια ρεβανς ζουνε και αναπνεουν για τιποταλλο!

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/03/blog-post_525.html

https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/03/blog-post_301.html

https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85.html

τακης λαζαριδης
ευτυχως ηττηθηκαμε συντροφοι

https://www.youtube.com/watch?v=0M89y-uA8AU

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails