Sunday, March 25, 2018

Μούγκα από τους “δικαιωματάκηδες” για την ρατσιστική δήλωση Νετανιάχου: «Οι αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι χειρότεροι από τον ISIS»


Μούγκα από τους “δικαιωματάκηδες” για την ρατσιστική δήλωση Νετανιάχου: «Οι αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι χειρότεροι από τον ISIS»
Για τους «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυους», «δικαιωματάκηδες» κ.ο.κ. όλου του κόσμου ο ρατσισμός είναι εξ’ ορισμού καταδικαστέος, με μια μόνο εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: το Ισραήλ.

Σε μια πολλοστή επίδειξη ρατσιστικής συμπεριφοράς, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε ότι ο ηλεκτρικός φράχτης που έχει τοποθετηθεί στη μεθόριο Ισραήλ-Αιγύπτου έσωσε το Ισραήλ από επιθέσεις τζιχαντιστών, αλλά κι από αυτό που αποκάλεσε "χειρότερη" απειλή, τη μαζική άφιξη λαθρομεταναστών από την Αφρική!
«Χωρίς αυτόν τον φράκτη, θα ήμασταν αντιμέτωποι με σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σινά και, το χειρότερο, με μια μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου αναφορικά με την ανάπτυξη του νότιου Ισραήλ.
Για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, λοιπόν, οι λαθρομετανάστες είναι «χειρότεροι»(!) από τους τζιχαντιστές. Και όμως, κανείς από εκείνους τους τόσο ευαισθητοποιημένους σε θέματα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν ψέλλισε ούτε λέξη για τα όσα δήλωσε ο Νετανιάχου.
Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε εάν την δήλωση αυτή την έκανε κάποιος ηγέτης ευρωπαϊκής χώρας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, τα διάφορα «νούμερα» τύπου Μούιζνιεκς θα ξεσάλωναν και θα ούρλιαζαν για «ρατσισμό», «μίσος», «μισαλλοδοξία» κ.τ.λ., συνεπικουρούμενοι και από διάφορα ανάλογα ελληνόφωνα «νούμερα» που έχουν ανάγει τον (επιλεκτικά εφαρμόσιμο) «ανθρωπισμό» και «αντιρατσισμό» σε προσοδοφόρο επάγγελμα.
Τώρα, όμως, που ο ρατσισμός αφορά την «μοναδική δημοκρατία στην Μέση Ανατολή», σιωπούν τόσο χαρακτηριστικά, αλλά και τόσο ένοχα. Η υποκρισία στο (πιο θλιβερό) μεγαλείο της…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails