Friday, October 12, 2018

ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Ανήλικος λαθρομετανάστης τραυμάτισε με λεπίδα Ελληνόπουλο μέσα στο σχολείο!


ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Ανήλικος λαθρομετανάστης τραυμάτισε με λεπίδα Ελληνόπουλο μέσα στο σχολείο!

Τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της βίαιης ενσωμάτωσης των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών αρχίζει και βιώνει η ελληνική κοινωνία. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών περνά τώρα και στα ελληνικά σχολεία.

Συγκεκριμένα εχθές Πέμπτη 11/10 στο 79ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανήλικος λαθρομετανάστης επετέθη με χαρακτηριστική μανία με ξυραφάκι - λεπίδα κατά ελληνόπουλου με αποτέλεσμα να του προξενήσει βαθιά εκδορά στο αριστερό χέρι και να αιμορραγεί. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο τρόπος της επιθέσεως δεν θυμίζει τους συνήθεις τσακωμούς μεταξύ παιδιών αλλά μάλλον αντικατοπτρίζει άλλες αντιλήψεις και συμπεριφορές άλλων λαών άλλων χωρών και συγκεκριμένα της Ανατολής.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ελληνική κοινωνία καθίσταται πειραματόζωο στο παρανοϊκό πείραμα του πολυπολιτισμού και της μαζικής λαθρομεταναστεύσεως, με συνέπεια τέτοια περιστατικά στο μέλλον να αυξηθούν και να παγιωθούν. Όσο και να ωρύονται τα μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησεως και τα ενεργούμενά τους, αυτές οι τεράστιες μάζες αφροασιατών ΔΕΝ ενσωματώνονται διότι δεν τους ενδιαφέρει να ενσωματωθούν.
Άμεσα για το ζήτημα ερώτηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή:
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «Ανήλικος λαθρομετανάστης επιτέθηκε κατά Ελληνόπουλου με ξυράφι σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης»
Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες της λειτουργίας του, ένα περιστατικό που θα πρέπει να θέσει προ των ευθυνών τους το σύνολο των εμπλεκόμενων κρατικών φορέων. Στο 79ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Ν. Πλαστήρα στην περιοχή της Χαριλάου, φοιτούν τα τελευταία δύο έτη σε διάφορες τάξεις, τέσσερα παιδιά οικογενειών λαθρομεταναστών προερχόμενων από τη Συρία. Ο ένας εξ αυτών, ο  οποίος παρακολουθεί τα μαθήματα της έκτης τάξης, επιτέθηκε με ξυράφι και συγκεκριμένα με ξυραφάκι-λεπίδα ξύστρας κατά συμμαθητή του, τον οποίον και χαράκωσε στο αριστερό χέρι.
Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά από παρέμβαση των διδασκόντων και ο τραυματισμός του Έλληνα μαθητή, ο οποίος αιμορραγώντας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ήταν ελαφρύς. Οι γονείς του θύματος ήδη έχουν καταθέσει μήνυση και έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.
Πλην όμως, το ως άνω περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους γονείς στο συγκεκριμένο σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητάς του, η οποία έγκειται στο μέσο επίθεσης που χρησιμοποιήθηκε (αιχμηρό αντικείμενο). Το μαχαίρωμα ή χαράκωμα, αφενός μεν δεν έχει καμία σχέση με τις συνήθεις αντιδικίες ή προστριβές οι οποίες μπορεί να συμβαίνουν μεταξύ μαθητών εντός των σχολείων, αφετέρου όμως είναι άμεσα συμβατό με την κουλτούρα, τις συνήθειες και τις συμπεριφορές στις συγκεκριμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής από τις οποίες κατάγονται οι λαθρομετανάστες οι οποίοι στην Ελλάδα εμφανίζονται ως «πρόσφυγες» και τα παιδιά των οποίων φοιτούν στα ελληνικά σχολεία.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  • Αντιλαμβάνονται ότι η αναγκαστική καθημερινή συνύπαρξη στις σχολικές αίθουσες των Ελληνόπουλων με  συνομήλικούς τους ή και μεγαλύτερους στην ηλικία αλλοδαπούς λαθρομετανάστες ενέχει τον άμεσο κίνδυνο δημιουργίας επεισοδίων όπως το προαναφερόμενο;
  • Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αποτραπεί οποιοδήποτε παρόμοιο επεισόδιο στο μέλλον και να διασφαλισθεί πλήρως η σωματική ακεραιότητα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails