Sunday, September 27, 2020

ΓΑΛΛΙΑ: 150 ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ταχεία ανάπτυξη: Η νιγηριανή μαφία αναλαμβάνει την Ευρώπη

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ιταλική μυστική υπηρεσία χαρακτήρισε τη νιγηριανή μαφία ως «την πιο δομημένη και δυναμική» όλων των ξένων εγκληματικών οργανώσεων που λειτουργούν στην Ιταλία. Λίγο αργότερα κατάκτησε την Ευρώπη.


Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εγκληματικά δίκτυα στην Ευρώπη σήμερα είναι η νιγηριανή μαφία, η οποία εξαπλώνει τις εγκληματικές δραστηριότητές της σε ολόκληρη την ήπειρο. Αποτελείται από αντίπαλες ομάδες όπως το Μαύρο Τσεχί, οι Βίκινγκς και οι Maphite. Πρόσφατα, οι αρχές της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, των Κάτω Χωρών και της Μάλτας διεξήγαγαν μια διεθνή επιχείρηση που αφορούσε δύο από τις μεγάλες ομάδες μαφιόζων της Νιγηρίας. Η αστυνομία κατηγόρησε συμμορίες εμπορίας ανθρώπων, λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ληστείας, εκβιασμού, σεξουαλικής βίας και πορνείας.

Μια διαρροή απόρρητων εγγράφων από τη γαλλική υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας, της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας (DGSI), ισχυρίζεται ότι 150 γειτονιές σε όλη τη Γαλλία «που πραγματοποιήθηκε» είναι στα χέρια  ισλαμιστών ριζοσπαστών.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η έκθεση απαριθμεί επίσης την κοινότητα Maubeuge κατά μήκος των βελγικών συνόρων στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η Ένωση Γάλλων Μουσουλμάνων Δημοκρατών (UDMF), ένα μουσουλμανικό πολιτικό κόμμα, έφθασε το 40% στις δημοσκοπήσεις και σημείωσε, «η κατάσταση είναι ανησυχητική.»
Νέα έκθεση που συμβουλεύει τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για την πρότασή του για μεταρρύθμιση του ισλαμικού στη Γαλλία λέει ότι ο ριζοσπαστικός ισλαμικός σαλαφισμός έχει αποκτήσει μονοπώλιο στη γαλλική ισλαμική πνευματική σκέψη.

Τον περασμένο μήνα, η UDFM (Union des démocrates musulmans français-Ένωση Δημοκρατών Γάλλων Μουσουλμάνων) ανακοίνωσε ότι θα καταρτίσει λίστες υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.

Το κόμμα δήλωσε ότι θα καταθέσει υποψηφίους σε Mantes-la-Jolie, Les Mureaux και Guyancourt και κέρδισε το 16,74% των ψήφων στην περιοχή Val-Fourre στο Mantes-la-Jolie στις περυσινές εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περιοχές όπως το Haute-Savoie ή το Ain, το Annemasse, το Bourg-en-Bresse, το Oyonnax ή το Bourgoin-Jallieu έχουν επίσης ελεγχθεί από τους ριζοσπάστες ισλαμιστές.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει κλείσει τζαμιά, σχολεία και ενώσεις που συνδέονται με την εξάπλωση της ισλαμικής εξτρεμιστικής ιδεολογίας σε 15 μουσουλμανικές συνοικίες

France: Islamic Funding Reform

Ο Πρόεδρος Emmanuel Macron μίλησε για τη γκετοποίηση και τον κοινοτισμό και το παλάτι της Élysée έχει υποσχεθεί να παράσχει ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του ζητήματος πριν από τις δημοτικές εκλογές.
Πέρυσι, σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου του Macron για την καταπολέμηση του ριζοσπαστικού Ισλάμ, η γαλλική κυβέρνηση έκλεισε τα τζαμιά και τα σχολεία σε 15 συνοικίες σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Laurent Nuñez δήλωσε ότι η κυβέρνηση είχε κλείσει συνολικά 130 καταστήματα κατανάλωσης, 12 τόπους λατρείας, τρία σχολεία και εννέα ενώσεις στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου για την πρόληψη της ριζοσπαστικοποίησης (PNPR), αλλά δεν ονόμασαν τις σχετικές γειτονιές.

Παρά το ριζοσπαστικό εξισλαμισμό των περιοχών της Γαλλίας, το Νοέμβριο του 2019, οι αριστερινοί «χρήσιμοι ηλίθιοι» προσχώρησαν στους μελλοντικούς μουσουλμάνους πλοιάρχους τους καταγγέλλοντας την αποκαλούμενη «ισλαμοφοβία».
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της γαλλικής εταιρείας IFOP, τέσσερις στους 10 Γάλλους μουσουλμάνους πιστεύουν ότι υφίστανται διακρίσεις λόγω της θρησκείας τους. Μια άλλη έρευνα διαπιστώνει ότι περισσότερο από το 60% των μουσουλμάνων ερωτηθέντων θεωρούν το Ισλάμ ασυμβίβαστο με τις γαλλικές αξίες.

Παρά το ριζοσπαστικό εξισλαμισμό των περιοχών της Γαλλίας, το Νοέμβριο του 2019, οι αριστερινοί «χρήσιμοι ηλίθιοι» προσχώρησαν στους μελλοντικούς μουσουλμάνους πλοιάρχους τους καταγγέλλοντας την αποκαλούμενη «ισλαμοφοβία».
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της γαλλικής εταιρείας IFOP, τέσσερις στους 10 Γάλλους μουσουλμάνους πιστεύουν ότι υφίστανται διακρίσεις λόγω της θρησκείας τους. Μια άλλη έρευνα διαπιστώνει ότι περισσότερο από το 60% των μουσουλμάνων ερωτηθέντων θεωρούν το Ισλάμ ασυμβίβαστο με τις γαλλικές αξίες.

Τhousands March in Paris Against Islamophobia

Αυτό ήταν το Παρίσι το 2010. Μόνο το χειρότερο έγινε το 2020.

‘Islamization’ of Paris a Warning to the West – CBN.com

Σύντομα και στην χώρα μας όλες αυτές οι καταστάσεις

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γερμανία βοηθούν τους γερμανούς γείτονές τους να ξυπνούν εγκαίρως για εργασία, ψάλλοντας το «Allahu Ahkbar».

Είναι ωραίο να βλέπετε αυτά τα βίντεο της διαπολιτισμικής συνεργασίας, αποδεικνύοντας σαφώς τους επικριτές. Ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας μπορεί να λειτουργήσει αρκεί να εργαζόμαστε μόνο μαζί

Αυτό είναι παιδική κακοποίηση. Έχει ντυθεί με μια Burqa και να διηγηθεί Hadiths που πηγαίνουν έτσι: «Όποιος δεν εισβάλλει σε [μια μη μουσουλμανική χώρα] (Ghazwa), πεθαίνει ως υποκριτής.»

Θα έπρεπε να διασκεδάζει σε εξωτερικούς χώρους, όχι παγιδευμένη γύρω από κληρικούς να απομνημονεύουν άχρηστα βιβλία.

Απλά μια υπενθύμιση ότι
είπε σε μια φιλική εφημερίδα της Χεζμπολάχ και του Ιράν ότι θα είχε ένα ειδικό πρόγραμμα μετανάστευσης για μουσουλμάνους και Άραβες. Στην πραγματικότητα δήλωσε ότι πρόκειται για εφημερίδα φιλική προς το Ιράν.

Το εμπλουτισμό των μουσουλμανικών πολιτών της Μέρκελ απειλεί με βία

Θα σας σκοτώσει εάν προσβάλλετε τον παιδοφιλικό προφήτη Μωάμεθ ή κερδίσετε βγαζοντας λεφτά από Εβραίους.

Όλοι αυτοί σύντομα στην γειτονιά σας, χάρη των συριζαίων και της Νέας Δημοκρατίας

Επειδή ένας Αφρικανός δεν ήταν ευχαριστημένος με τη νέα του ζωή στην αγκαλιά της πολυτέλειας, εβαλε φωτια σε ένα κέντρο προσφύγων στο Vöhl-Dorfitter (Hessen Γερμανια ). Υπήρξαν υλικές ζημιές τουλάχιστον 80.000 ευρώ.

Όπως είπε η αστυνομία, ο 20χρονος είναι επί του παρόντος «φευγαλέος». Δεν θα ήταν έκπληξη εάν η ζημία παρέμεινε στον φορολογούμενο και αυτή τη φορά.

Έγγραφο κυβερνητικού μυστικού αποκαλύπτει: Η πίεση των μεταναστών αυξάνεται

Τι προσπάθησαν, να μας κοιμίσουν, επειδή η «κρίση ασύλου» θα είχε ξεπεραστεί, θα υπήρχαν μόνο λίγοι «ταξιδιώτες» στη Γερμανία. Το αντίθετο συμβαίνει, όπως τώρα αποκαλύφθηκε ένα κυβερνητικό μυστικό έγγραφο. Η πίεση των μεταναστών αυξάνεται και πάλι:

Αμέσως πριν από τη συνάντηση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (CDU) και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια εσωτερική έκθεση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης παρέχει μια δραματική εικόνα της κατάστασης των προσφύγων στην Τουρκία. Αυτό αναφέρεται από την «Bild» (έκδοση της Παρασκευής). Σύμφωνα με αυτό, οι γερμανικές αρχές παρατηρούν την εντατικοποίηση των τουρκικών μέτρων κατά των προσφύγων και των μεταναστών «εν μέσω υψηλών μεταναστευτικών πιέσεων, χαμηλότερης αποδοχής από τον πληθυσμό και έντονης οικονομικής κατάστασης στη χώρα».

Έχουν ληφθεί μέτρα εναντίον του «υψηλού αριθμού παρανόμως διαμενόντων συριακών προσφύγων στην Τουρκία», ανέφερε η έκθεση. Πολλές επαρχίες «αρνήθηκαν να αποδεχθούν νέους συριακούς πρόσφυγες». Μόνο η Κωνσταντινούπολη θα λάβει σκληρά μέτρα κατά των προσφύγων που ήταν χωρίς άδεια.

Περισσότεροι από 100.000 Συριανοί λέγεται ότι εγκατέλειψαν την πόλη από τότε.

Ακόμα και στην Τουρκία, η αποδοχή μειώνεται και ο Ερντογάν πρέπει να κερδίσει εκλογές. Έτσι δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να αυξήσει την πίεση στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Όλοι θα έρθουν στην Ελλάδα πρώτα … ετοιμαστείτε… παραχωρήστε τα σπίτια σας

Ο Καναδέζος ιμάμης συμβουλεύει ότι η χρήση βίας είναι ένας καλός τρόπος να σταματήσει η «ισλαμοφοβία»

Για παράδειγμα, εάν ένας μη μουσουλμάνος προσπαθήσει να κατηγορήσει το Ισλάμ για μια ισλαμική τρομοκρατική επίθεση, είναι «καλό» να προβεί σε πράξη βίας προκειμένου να τον κλείσει.

166 Silencing Islamophobes

Μουσουλμανικός κληρικός: «Με τη βοήθεια του χαλιφάτου … η κατάκτηση, ω Ρώμη, είναι θέμα βεβαιότητας. Άλαχου Αμπάρ! «

«Ήμασταν με τον Αγγελιοφόρο του Αλλάχ (ﷺ) σε μια αποστολή ότι ήρθε ένας λαός στον Απόστολο του Αλλάχ (ﷺ) από την κατεύθυνση της δύσης. Ήταν ντυμένοι με μάλλινα ρούχα και στέκονταν κοντά σε έναν λόφο και τον συνάντησαν σαν τον Αγγελιοφόρο του Αλλάχ (ﷺ). Είπα στον εαυτό μου: Καλύτερα να πάτε σε αυτούς και να σταθείτε ανάμεσα σε αυτόν και σε αυτούς ώστε να μην τον επιτεθούν.

»Τότε σκέφτηκα ότι ίσως υπήρχε μυστική διαπραγμάτευση μεταξύ τους. Εγώ, όμως, πήγα σε αυτούς και στάθηκα μεταξύ τους και μαζί του και θυμάμαι τέσσερα από τα λόγια (σε αυτή την περίπτωση) τα οποία επαναλαμβάνω (στα δάχτυλα του χεριού μου) που είπε (Αγγελιοφόρος του Αλλάχ): Θα επιτεθείτε στην Αραβία και ο Αλλάχ θα θα σας επιτρέψει να την κατακτήσετε, τότε θα επιτεθείτε στην Περσία και θα σας κάνει να την κατακτήσετε. Στη συνέχεια, θα επιτίθεστε στη Ρώμη και ο Αλλάχ θα σας δώσει τη δυνατότητα να την κατακτήσετε, τότε θα επιτεθείτε στον Dajjal και ο Αλλάχ θα σας επιτρέψει να τον καταλάβετε. Η Νάφι είπε: Jabir, πιστεύαμε ότι ο Dajjal θα εμφανιστεί μετά την κατάκτηση της Ρώμης (συριακής επικράτειας). «(Sahih Muslim 6930)

Al-Aqsa Mosque Address: We Will Soon Establish the Caliphate, Liberate Jerusalem and Conquer Rome

«Al-Aqsa Mosque Διεύθυνση: Σύντομα θα καθιερώσουμε το χαλιφάτο, θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ και θα κατακτήσουμε τη Ρώμη», MEMRI, 17 Ιανουαρίου 2020:

Στις 17 Ιανουαρίου 2020, ένα βίντεο μεταφορτώθηκε στο Διαδίκτυο για μια εκδήλωση στο τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ την επέτειο της κατάρρευσης της Κωνσταντινούπολης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1453 μ.Χ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Hizb ut-Tahrir. Ο Παλαιστίνιος ιεροκήρυκας Nidhal «Abu Ibrahim» Siam μίλησε μπροστά στο πλήθος και είπε ότι η επέτειος της πτώσης της Κωνσταντινούπολης φέρνει την είδηση ​​ότι η Ρώμη θα κατακτηθεί στο εγγύς μέλλον. Είπε ότι σύντομα θα εκπληρωθούν τρεις προφητείες και εξέφρασε την ελπίδα ότι το ακροατήριό του θα είναι αυτοί που θα τις εκπληρώσουν.

Ο Σιάμ ανέπτυξε ότι αυτές οι προφητείες είναι η προφητεία ότι θα καθιερωθεί ένας σωστά καθοδηγημένος Χαλιφάτος, η προφητεία ότι η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί και θα καθιερωθεί ως πρωτεύουσα του Χαλιφάτου και η προφητεία ότι το Ισλάμ «θα ρίξει τους γείτονές του στο έδαφος» και ότι η εμβέλειά του θα εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Είπε στο πλήθος ότι το πραγματικό τους καθήκον είναι να καταβάλουν Τζιχάντ για χάρη του Αλλάχ και να κάνουν το λόγο των άπιστων κατώτερο του λόγου του Αλλάχ. Επιπλέον, τους κάλεσε να αναζητήσουν μαρτύριο για τον Αλλάχ. Πρόσθεσε: «Μην υπακούτε στους οπαδούς του Σατανά [και] εκείνους που συνεργάζονται με την Αμερική, τη Ρωσία και τη Δύση.» Το πλήθος φώναξε: «Αυτό το Al-Aqsa [Τζαμί] θα απελευθερωθεί … Το Χαλιφάτο υποσχέθηκε από τον Αλλάχ … Μέσω του Χαλιφάτου και της παγίωσης της εξουσίας, η κατάκτηση σας, ω Ρώμη, είναι θέμα βεβαιότητας … Αλλάχ Ακμπάρ! «

ΓΑΛΛΙΑ: Σχεδόν ένα στα πέντε νεογέννητα αγόρια έχουν τώρα μουσουλμανικά / αραβικά ονόματα
Επιπλέον, ένας στους τέσσερις γηγενείς Γάλλους πολίτες πιστεύουν ότι οι «ελίτ» των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων για να αντικαταστήσουν τον ιθαγενή πληθυσμό.
Σύμφωνα με τον γαλλικό πολιτικό επιστήμονα Jérôme Fourquet, ο αριθμός νεογέννητων αρσενικών με αραβικά ή μουσουλμανικά ονόματα έχει αυξηθεί από μόλις το ένα τοις εκατό το 1960, σε 19% σήμερα.

Ο Φούρκετ(Fourquet) σημείωσε ότι η μείωση της γαλλικής γεννήσεως – υπήρξαν 70.000 λιγότερα παιδιά που γεννήθηκαν το 2019 από ό, τι το 2014 – οδήγησε στην αύξηση των αραβο-μουσουλμανικών ονομάτων μεταξύ των νεογέννητων. Πρόσθεσε ότι «η διαρκή μεταναστευτική ροή, ιδιαίτερα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000», συνέβαλε επίσης στην τάση, αναφέρει ο Le Figaro.
«Η μελέτη της επικράτησης των τύπων των πρώτων ονομάτων μεταξύ των νεογέννητων καθιστά δυνατή ιδίως τη συγκέντρωση της ισχύος των νόμιμων και παράνομων μεταναστευτικών ρευμάτων, διότι, με ορισμένες εξαιρέσεις, όλα τα παιδιά που γεννιούνται στο γαλλικό έδαφος είναι εγγεγραμμένα στο INSEE [Εθνικό Γραφείο Στατιστικής της Γαλλίας ], ακόμη και αν οι γονείς τους είναι παράνομοι », πρόσθεσε.

Οι δημογραφικές αλλαγές στη Γαλλία οδήγησαν σε πολλές θεωρίες σχετικά με το φαινόμενο, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας της «Μεγάλης Αντικατάστασης» από τον γαλλικό συγγραφέα Renaud Camus.
η θεωρία της Μεγάλης Αντικατάστασης δημιουργήθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Renaud Camus και περιλαμβάνει διάφορα θέματα υπό το ευρύ πεδίο της εναλλαξιμότητας και της δυνατότητας ανταλλαγής, από τα αγαθά και τις υπηρεσίες έως τους ίδιους τους ανθρώπους.

Ο Camus δήλωσε στο Breitbart London ότι οι διαμαρτυρίες του Παρισιού αφορούσαν πραγματικά «την έλλειψη σεβασμού, γενικής ανταλλάξιμης μεταχείρισης, την αντιμετώπιση μιας πολιτικής διαχείρισης όπως ένα αντικείμενο, ένα απλό προϊόν. Ένα προϊόν, ένας παραγωγός και ένας καταναλωτής ταυτόχρονα, ένα πράγμα, ένας αριθμός, όχι ένας άνθρωπος ».
Περιγράφει επίσης τις ελίτ ή τη «Davocracy», υποστηρίζοντας «την αλλαγή ανθρώπων και πολιτισμού για χάρη της βιομηχανίας του ανθρώπου, το οικονομικό σύστημα που παράγει το Ανεξαρτημένο Ανθρώπινο Υλικό, την ανθρώπινη Nutella, που μπορεί να εξαπλωθεί κατά βούληση».

Όλες οι χώρες θα υποχρεωθούν να μεταστραφούν στο Ισλάμ

Islam and Muslims Will Conquer Europe & America to Islam Freedom Ezabel

Muslim conversion: Islam will conquer the world?

Πολιπολιτισμός  εμπλουτισμός

Ιμάμης από Ελβετία:  λιθοβολισμός  μέχρι θανάτου  ανήκει στην θρησκεία μας

Schweizer Iman im TV :Steinigung gehört zur Glaubensfreiheit !

Η θεωρία έχει επίσης αναφερθεί από αρκετά υψηλού προφίλ στοιχεία όπως ο Αρχιεπίσκοπος του Στρασβούργου Luc Ravel σε σχέση με τους μουσουλμάνους και ο δήμαρχος Béziers Robert Ménard, ο οποίος του επιβλήθηκε πρόστιμο για αναφορά στις δημογραφικές αλλαγές στα τοπικά σχολεία.
Ο Ρωμαίος Καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Στρασβούργου Luc Ravel επέστησε την προσοχή στη δημογραφική μετατόπιση στη Γαλλία, λέγοντας ότι οι μουσουλμάνοι έχουν πολύ περισσότερα παιδιά από τους γηγενείς Γάλλους και χτύπησαν την ευρεία «προώθηση» της άμβλωσης.
«Οι μουσουλμάνοι πιστοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η γεννητικότητα τους είναι τέτοια που σήμερα το αποκαλούν … η Μεγάλη Αντικατάσταση, σας λένε με πολύ ήρεμο και πολύ θετικό τρόπο ότι« μια μέρα όλα αυτά θα είναι δικά μας », είπε .

Μετά από μια ομάδα μουσουλμάνων μεταναστών «νεαρών» που χτύπησαν έναν Γερμανό πατέρα σε μέχρι θανάτου μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του σε μια υπαίθρια αγορά Χριστουγέννων στη Γερμανία, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιμετώπισε δύσκολες ερωτήσεις από τον Δρ Gottfried Curio του κόμματος Alternative for Germany Bundestag (Κοινοβούλιο) σχετικά με το εκρηκτικό εγκλήμα των μουσουλμάνων μεταναστών. Η ανταπόκριση της Μέρκελ έφερε κυνικό γέλιο, καθώς δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει το έγκλημα «δημιουργώντας ένα μεγάλο αριθμό νέων θέσεων για να σπάσει ο δεξιός εξτρεμισμός».

Αξιολογήστε Το

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails