Thursday, November 25, 2021

ΒΟΜΒΑ!!! 2,5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

 

Στη Σκωτία, διεξάγεται έρευνα για την αύξηση των θανάτων νεογνών. Τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον 21 μωρά ηλικίας κάτω των τεσσάρων εβδομάδων πέθαναν, 4,9 ανά 1.000 γεννήσεις. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτό είναι σχεδόν 2,5 φορές περισσότερο από το μέσο όρο!!!!

Η υγειονομική υπηρεσία PHS της Σκωτίας πρόκειται τώρα να εξετάσει εάν η αύξηση σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού ή προκαλείται από άλλους παράγοντες, ανέφερε η εφημερίδα Herald.

Η έρευνα ξεκίνησε επειδή ο αριθμός των θανάτων έχει ξεπεράσει ένα όριο που ανεβάζει μη φυσιολογικές τάσεις. Σύμφωνα με το PHS, δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των θανάτων και των μολύνσεων από κορωνοϊό.

Τι ξεκίνησε πριν από εννέα μήνες;;;;

«Φυσικά το αποτέλεσμα του Covid-19. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;» 



Ο νευρολόγος Γιαν Μπόντε αντιδρά σαρκαστικά. «Σεπτέμβριος, δεν είπατε; Τι ήταν πριν από εννέα μήνες; Μετά ξεκίνησε κάτι θανατηφόρο, αλλά τι ήταν αυτό πάλι; 

Αααα το Ξέχασα. #η μαζική υποχρέωση του εμβολιασμού."!!!!

Κάποιος ρωτά τον νευρολόγο, «Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς μπορούμε να το γνωρίζουμε σίγουρα; Η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι οι άνθρωποι είχαν Covid-19; Έχεις κάνει έρευνα;» 

Μπόντε: «Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια εναλλακτική αιτία θα μπορούσε να είναι; Οι έγκυες μπορούν να κολλήσουν τον Covid-19 εδώ και δύο χρόνια. Και ξαφνικά έχουμε μια θανατική κορύφωση των θανάτων; γιατί δεν ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με την πανδημία;;;;»

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ Α-ΝΟΗΤΟΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ...

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails