Monday, November 29, 2021

Ηπροπονήτρια της Greta Thunberg, Luisa-Marie Neubauer, είναι μια....Rothschild

 H προπονήτρια της Greta Thunberg, Luisa-Marie Neubauer, είναι Rothschild– η ιαμαμαλαισιανή Luisa-Marie Neubauer, η «προπονήτρια» της Greta Thunberg, σχετίζεται με τον ιδρυτή της δυναστείας των Rothschild, Mayer Amschel Bauer, ο οποίος άλλαξε το επίθετό του σε Rothschild μετά την επιστροφή του. στη Φρανκφούρτη για να αναλάβει την επιχείρηση του πατέρα του. — Η Luisa Neubauer είναι ακτιβίστρια για το κλίμα και εθελόντρια για την καμπάνια  ONE Campaign που ιδρύθηκε από τον Bono και τον Bill Gates, η οποία έχει δεσμούς με τον Soros .


 Αν και είναι Εβραία από την καταγωγή του πατέρα της , η μητέρα της είναι μέλος μιας οικογένειας συνεργατών των Ναζί, της οικογένειας Reemstman, ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καπνού και τσιγάρων στην Ευρώπη, τα σκάνδαλα της οποίας αφορούσαν φοροαπαλλαγές κατά την περίοδο Wiemar.

 Οι Neubauers έχουν επίσης εξαιρετική επιρροή σε όλο το Racine του Wisconsin. Ο Jeffrey Neubauer ήταν διευθυντής της εκστρατείας του Μπιλ Κλίντον για το Ουισκόνσιν το 1992 και το 1996, μέλος της Συνέλευσης της Πολιτείας του Ουισκόνσιν και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ουισκόνσιν. Έχει επίσης δεσμούς με την εκπαίδευση μέσω της οργάνωσής του Higher Expectation for Racine County, και ουσιαστικά θα έχει τον έλεγχο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που θα διατεθούν στην Unified School District του Racine μέσω ενός στημένοu δημοψήφισματος που επικυρώθηκε πρόσφατα από τον Joe Biden. 

Αντίθετα, το κοντινό Μιλγουόκι έλαβε λιγότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για το εκπαιδευτικό του σύστημα. Ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο υποτίθεται ότι πρόκειται να δαπανηθούν αυτά τα χρήματα είναι η επέκταση ενός αποτυχημένου γυμνασίου Αυτό το σχολείο, το Starbuck IB, αποτυγχάνει τόσο πολύ που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν είναι πραγματικά σχολείο και όχι μέτωπο για κάτι άλλο. Τα προγράμματα IB υποτίθεται ότι είναι ελίτ προγράμματα για τους πιο έξυπνους μαθητές, αλλά κοιτάξτε τις βαθμολογίες των εξετάσεων και το πειθαρχικό τους ιστορικό.

 Η αδερφή του Jeff είναι η ηθοποιός  που ζει στο Racine. Η σύζυγός του, Lisa Neubauer είναι επίσης η επικεφαλής δικαστής του Εφετείου του Wisconsin και η κόρη τους, Greta Neubauer, είναι επί του παρόντος μέλος της Πολιτειακής Συνέλευσης του Wisconsin και ήταν διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού δικτύου Fossil Fuel Divestment Student Network, το οποίο κάνει ακριβώς τον ίδιο τύπο του ακτιβισμού οπως η οργάνωση Luisa Neubauers «Divest!

 


Η σελίδα της Βικιπαίδειας Luisa-Marie Neubauers υπόκειται αυτήν τη στιγμή σε μεγάλη λογοκρισία που είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν κοιτάξετε το ιστορικό της.

Οι αναφορές συγκεκριμένων σχέσεων με μέλη της οικογένειας καταργούνται, καθώς και γραμμές με πλήρη πηγή όπως αυτή:

Καθιστά τη σημερινή πολιτική τάξη υπεύθυνη, ειδικά τους λευκούς άντρες από το βόρειο ημισφαίριο, ότι είναι οδυνηρά αργοί κατά την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων για το κλίμα.[30] Επομένως, η δύση  υποχρεωμένη να μειώσει το βιοτικό της επίπεδο για να πληρώσει για τη μελλοντική  κλιματική αλλαγή
Η Luisa Neubauer επικρίθηκε έντονα και κατηγορήθηκε ότι  υποστήριξε ότι οι άνθρωποι στο δυτικό ημισφαίριο θα έπρεπε να έχουν λιγότερα παιδιά ως μέσο αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Σύμφωνα με αυτήν, ιδιαίτερα οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά
.[32][33][34]

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails