Wednesday, November 10, 2021

«Έσκασε» η ΒΟΜΒΑ! Τέθηκε θέμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

 

thema1-1024x652 

Είναι οι μέρες, κατά τις οποίες οι παγκόσμιες εξελίξεις «τρέχουν» με αλματώδεις ρυθμούς.  Μετά την ανακοίνωση

για την «παγκόσμια ιδιωτική πρωτοβουλία», η οποία θα αλλάξει τον πλανήτη και το σύστημα διακυβέρνησης, την συμφωνία για την Ευρώπη με τον Bill Gates, έρχεται το κίνημα «Avaaz», με την Γκρέτα Τουνμπεργκ.... μπροστάρη, το οποίο, μετά την συμμετοχή του στην παγκόσμια κίνηση, για να δημιουργηθεί διεθνές κοινοβούλιο, έθεσε ευθέως ζήτημα νέας ηγεσίας στον πλανήτη. 

Παράλληλα, οι πολιτικοί, τους οποίους οι συστημικοί ακτιβιστές κατηγορούν για «ΠΡΟΔΟΣΙΑ», προκειμένου να αντικατασταθούν από μία παγκόσμια κυβέρνηση, ανακοίνωσαν το παγκόσμιο ποσό, το οποίο χρειάζεται να συγκεντρωθεί για την επιβολή παγκόσμιας «λύσης», όπως θα δείτε παρακάτω.  Σε e-mail, το οποίο στέλνει μαζικά το Avaaz με το όνομα της Γκρέτας, ειπώνονται τα εξής:      «Η ανθρωπότητα αποτυγχάνει να σταματήσει την κλιματική κρίση. Πλέον η κατάσταση δεν είναι απλά επείγουσα — ο πλανήτης ουρλιάζει για βοήθεια.      Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες του κόσμου συζητούν για το κλίμα σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής — αλλά δεν αρκούν πια δεσμεύσεις χωρίς ουσιαστική δράση. Χρειαζόμαστε γενναία ηγεσία, με όραμα, που θα κάνει επιτέλους ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουμε την καταστροφή.      Βρίσκομαι στις συζητήσεις μαζί με νέους ακτιβιστές και ακτιβίστριες, όπως η Βανέσα Νακάτε κι η Ντομίνικα Λασότα. Συναντάμε προσωπικά δεκάδες κυβερνήσεις — είναι η τέλεια ευκαιρία να τους παραδώσουμε μια τεράστια έκκληση για επείγουσα δράση. Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μας τώρα: υπόγραψε με ένα πάτημα και διάδωσέ το.      

Προς τους ηγέτες του κόσμου,      «Προδοσία.»      Έτσι περιγράφουν οι νέες κι οι νέοι σε όλο τον κόσμο την αποτυχία των κυβερνήσεων να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Και δεν αποτελεί έκπληξη.      (…)      Σταματήστε αμέσως όλες τις επενδύσεις, επιδοτήσεις και νέα έργα ορυκτών καυσίμων, όπως και τις νέες αναζητήσεις κι εξορύξεις τους.      Σταματήστε τη «δημιουργική» λογιστική άνθρακα, δημοσιεύοντας τις συνολικές εκπομπές για όλους τους δείκτες κατανάλωσης, τις αλυσίδες εφοδιασμού, τη διεθνή αεροπορία και ναυτιλία, και την καύση βιομάζας.      Δώστε τα 100 δισ. που υποσχεθήκατε στις πιο ευάλωτες χώρες, με επιπλέον ενίσχυση για κλιματικές καταστροφές.      Θεσπίστε κλιματικές πολιτικές για την προστασία των εργαζομένων και των πιο ευάλωτων, και για τον περιορισμό όλων των ανισοτήτων.     

 Με ελπίδα,      Γκρέτα – Σουηδία, με Βανέσα – Ουγκάντα, Ντομίνικα – Πολωνία, Μίτζι – Φιλιππίνες, νέους ακτιβιστές κι ακτιβίστριες απ’ όλο τον κόσμο, κι όλη την ομάδα του Avaaz».  Την ίδια ώρα, στην Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα (COP26), οι υπουργοί Οικονομικών και οι θεσμικοί φορείς ανακοίνωσαν το ποσό που θα χρειαστεί για την μετάβαση στην Μεγάλη Επανεκκίνηση του πλανήτη, προσκαλώντας τους μεγάλο-καρχαρίες διεθνιστές να παρέμβουν.  «Είναι μία παγκόσμια μετάβαση για την οποία έχουμε μία εκτίμηση κόστους, κάποιοι τοποθετούν το παγκόσμιο νούμερο μεταξύ 100 και 150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για τις επόμενες τρεις δεκαετίες» ανέφερε η υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν.  

Δείτε το βίντεο:

1 comment:

Anonymous said...

Greta Thunberg’s handler, Luisa-Marie Neubauer, is a Rothschild– iamamalaysian Luisa-Marie Neubauer, the “coach” of Greta Thunberg, is related to the founder of the Rothschild dynasty, Mayer Amschel Bauer, who changed his last name to Rothschild after returning to Frankfurt to take over his father’s business. — Luisa Neubauer is a climate activist and she volunteers for the ONE Campaign founded by Bono and Bill Gates, which has ties to Soros

..................
Greta Thunberg’s handler, Luisa-Marie Neubauer, is a Rothschild

https://iamamalaysian.com/2020/05/01/greta-thunbergs-handler-luisa-marie-neubauer-is-a-rothschild/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails