Saturday, October 1, 2022

Οι Νεοταξίτες περνούν σε νεο επίπεδο επίθεσης στους λαούς με διακοπή ηλεκτροδότησης και ΠΕΙΝΑ!!

 

Η Ατζέντα των Γενοκτόνων μετα τα Μνημόνια μετα τους Μαζικούς Εμβολιασμούς για έλεγχο και μείωση πληθυσμού περνα στο επόμενο επίπεδο σχεδίου τους…

Αυτο το Χειμώνα θα φέρουν την μεγαλύτερη ΠΕΙΝΑ..Με την νεα τους απάτη οτι δεν έχουμε ενέργεια θα αποφασίσουν σε λίγες μερες να κόβουν το ρεύμα στην Ευρώπη ..Η Ελλάδα θα υποστεί και αυτή αυτο το βασανιστήριο..

Ηδη με τις δολιοφθορές στους Ρωσικούς Αγωγούς που ανατίναξε η Αμερική σε συνεργασία με την Αγγλία όπως αναφέρουν πληροφορίες οι ΗΠΑ αφήνουν χωρίς αεριο το Χειμώνα την Ευρώπη και υποκινούν τη Ρωσία να κτυπήσει με πυρηνικά Ευρώπη και Αμερική..

Οι Συνεχείς διακοπές ρεύματος καθημερινά θα διακόψουν και θα απορυθμίσουν τις Οικογένειες και παράλληλα οι διακοπές ρεύματος σε εταιρείες βιομηχανίες επιχειρήσεις θα ανεβάσουν τα τρόφιμα και τις υπηρεσίες μεχρι και 300%..

Οτι υπάρχει στην κατάψυξη δεν θα μπορεί να συντηρηθεί…Στα ψυγεία επίσης…Τα κινητά δεν θα δουλεύουν κατά τις ωρες διακοπής όπως και το Ίντερνετ του σπιτιού και τα δεδομένα απο το κινητο..
Θα προκαλέσουν χάος ανατιμήσεις αυξήσεις που δεν θα μπορεί να τις αντέξουν τα νοικοκυριά  και σε περιοχές που εχει κρυο θα πεθάνουν πολλοί απο τις ευάλωτες ηλικιακές ομάδες..Κρύο Παγωνιά  και Πείνα μαζί με τα μπόλια για να μειώσουν τον πληθυσμό και να μετατρέψουν τους πολίτες σε σκλάβους με ημερομηνία λήξης!!!

Ετσι  στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης βάσει του σχεδίου τους (Της απάτης δηλαδή)  για την δήθεν  ενεργειακή κρίση θα αναγκάσουν  τις βιομηχανίες να σταματήσουν τις γραμμές παραγωγής τους. Οι  πολίτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με υψηλούς λογαριασμούς σε ρεύμα και φυσικό αέριο ενόψει ενός Χειμώνα ΦΟΝΙΑ..

Ηδη ο δεσμευτικός κανονισμός της Κομισιόν που εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης ζητά  να μειωθεί υποχρεωτικά η ζήτηση της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 5% τις ώρες αιχμής..Μέσα στον Οκτώβρη η μετά την 1η Νοεμβρίου 2022.

Αυτό σημαίνει ότι τις ώρες αιχμής κατά τη χειμερινή περίοδο θα έχουμε περικοπές ενέργειας στις χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η Μαριονέτα Κυριάκος θα εμφανιστεί προσεχώς στην Τηλεόραση να ανακοινώσει το σχέδιο ΑΠΑΤΗ σαν κλαμένη Χήρα πασπαλισμένο με υφος μπλαζέ

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα ειναι  υποχρεωτική Κίνηση εντολή των Γενοκτόνων  κατά 5% τις ώρες αιχμής..Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρώτο μέρος θα είναι απο τις  13.00 έως 16.00 το μεσημέρι και 20.00 έως 22.00 το βράδυ ..Η Ε.Ε έδωσε  για αρχή 5 ωρες διακοπή απο 09.00 εως 10.00 και από 18.00 εως 22.00..Στη συνέχεια μπορεί να αυξήσουν τις ωρες διακοπής.

Αν δεν ξυπνήσει ο πολίτης να καταλάβει οτι ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ αυτά και αλλα σενάρια θα συνεχίζονται μέχρι να υποδουλώσουν  περισσότερους πολίτες…Ενα απο τα επόμενα σχέδια είναι και η κατάργηση μετρητών για τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails