Saturday, October 1, 2022

Για να μην εχουμε αυταπάτες...Ρότσιλντ και Αλέξης Τσίπρας..Αποσπασμα απο το newmoney

 


Προφανώς η οικογένεια Ρότσιλντ, τόσο οι Γάλλοι όσο και οι Αγγλοι κληρονόμοι, αφού ο πρόγονός τους φρόντισε να υπάρχουν απόγονοι στις κεντρικές χώρες της Ευρώπης, να είναι η μόνη που δεν φοβάται να κρύψει τις εκκεντρικότητές της με τα μνημειώδη πάρτυ, τη ροπή της για εξτραβαγκάντ αντικείμενα, την επίδειξη πλούτου και κυρίως τη συναίσθηση ότι αυτοί είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού που εδώ και αιώνες ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Από τον Ναπολέοντα μέχρι σήμερα, οι τραπεζίτες που πλέον εκφράζονται μέσα από έναν πανίσχυρο όμιλο με γραφεία κυρίως σε Παρίσι και Λονδίνο ξέρουν ότι δεν υφίσταται εξουσία χωρίς εξασφαλισμένο με ποικίλους τρόπους χρήμα.

Αξίζει, μάλιστα, να θυμίσουμε ότι οι σχέσεις των Ρότσιλντ με την Ελλάδα ξεκινούν πριν από τη σύσταση του ελληνικού κράτους, αφού οι ισχυροί τραπεζίτες συμμετείχαν στο κονσόρτιουμ που χορήγησε δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους κεντρικούς μετόχους της Τραπέζης της Ελλάδος. Σήμερα τα ηνία στον πανίσχυρο όμιλο Rothschild & Co έχει ο μόλις 37χρονος Αλεξάντερ, ο οποίος ανέλαβε εκτελεστικός πρόεδρος αντί για τον πατέρα του Ντέιβιντ Ρότσιλντ – ένας λόγος ήταν ότι ο άκρως επικοινωνιακός νέος είχε εκτός από την εμπειρία το χάρισμα να πείθει ακόμα και τους πιο ανένδοτους «πελάτες» και μελλοντικούς «συνεργάτες», όπως τον τέως Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια με ακρίβεια να πει τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση που έλαβε χώρα στα τέλη Ιανουαρίου του 2017 και διήρκησε λίγες μόλις ώρες ύστερα από τη στάση που έκανε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τη Λισαβόνα, όπου είχε πραγματοποιηθεί η Σύνοδος των χωρών του Νότου. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο όμιλος είχε ενεργό ανάμειξη, και όχι προφανώς κατά σατανική συγκυρία, ως επίσημος σύμβουλος στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους – φυσικά με το αζημίωτο.


Η ανάρτηση του Νατ Ρότσιλντ στο Twitter, με την οποία χαρακτηρίζει τον Ελληνα πρωθυπουργό «ανόητο»

Το Παρίσι είχε αποδειχτεί, για πολλούς λόγους, ένα ασφαλές καταφύγιο για τον τότε Ελληνα πρωθυπουργό, αν και είναι κάπως παράδοξο κάτι τέτοιο να ισχύει και με τους παντοδύναμους και ενίοτε και ανίερους, για την Αριστερά, τραπεζίτες. Βέβαια, ανάμεσα στους εχθρούς των Ρότσιλντ είχε πολλές φορές βρεθεί ο κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε τον οίκο Ρότσιλντ για «μνημονιακά συμφέροντα» με «τοκογλυφικές τάσεις». Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι εκτός από τον κ. Καμμένο, το χρήμα πολλοί εμίσησαν, αλλά όχι οι άνθρωποι της εξουσίας, ακόμα και όταν μέλη της εν λόγω οικογένειας διαμαρτύρονται επειδή πλέον δεν θα μπορούν να έχουν την ίδια αβίαστη θέα στη μαγική Κέρκυρα, όπου τον ήχο από τα μοναχικά πουλιά θα διακόπτει πλέον εκείνος των ανθρώπων…

 

πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails