Monday, April 13, 2009

ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ"

"Οικολόγοι-Πράσινοι":ο νέος Δούρειος Ίππος του ανθελληνισμού και της θολοκουλτούρας

Απο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/04/blog-post_11.html

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ-ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!




Τα παρακατω στοιχεια δεν προερχονται απο δικες μας αποψεις,πηγες ή αλλες "ασχετες" ιστοσελιδες,αλλα τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ των Οικολογων-Πρασινων,τον οποιο μπορει να επισκεφθει ο καθενας και να βγαλει τα συμπερασματα του.Εμεις,θα επιχειρησουμε επιγραμματικα την παρουσιαση καποιων θεσεων τους που κρατανε ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΥΦΕΣ,μιας και ειναι ακρως ανθελληνικες,νεοταξικες και ξεφευγουν κατα πολυ απο το ωραιο παραμυθακι της Οικολογιας,εννοιας που καπηλευονται ξεδιαντροπα.

Ξεκιναμε λοιπον με ενα κειμενο (διαβαστε το ολοκληρο εδω) που τιτλοφορειται "Τα ανθρωπινα δικαιωματα υπο διωγμον" και στο οποιο γινεται λογος για το νομο σχετικα με την ποινικοποιηση της κουκουλας:





"Σε αυτό το πλαίσιο:

*Απαιτούμε την απόσυρση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης και καλούμε τους δικηγορικούς συλλόγους και τους νομικούς να διεκδικήσουν την απαξίωση των μέτρων.
* Απαιτούμε να σταματήσει το «κουκούλωμα» υποθέσεων κρατικής και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
* Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων της χώρας αλλά και του Συντονιστικού Κοινής Δράσης για τους συλληφθέντες του Δεκέμβρη στη Λάρισα.
* Καλούμε την εξεγερμένη νεολαία να μην αναζητά διέξοδο στην ατελέσφορη βία αλλά να οικοδομήσουμε την άλλη κοινωνία που ονειρευόμαστε μέσα από την αυτόνομη δημιουργία και την αυτο-οργάνωση.

Πιθανον καποιοι να...μπερδευτουν και να νομιζουν πως το παραπανω προερχεται απο το Indymedia και οχι απο ενα πολιτικο κομμα που ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ να μπει σε Βουλη και Ευρωβουλη:το λεξιλογιο,η φρασεολογιο και το ολο υφος παραπεμπει σε "αναρχικο τροπο σκεψης",αν υπαρχει κατι τετοιο!Λεξεις οπως "συντονιστικο","αυτοοργανωση","εξεγερση" κλπ χρησιμοποιουνται κατα κορον απο την αριστερη χουντα που εχει κατακλυσει τα Μμε και προσπαθει ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να επιβαλλει τις αρρωστημενες αποψεις της στον ελληνικο λαο.


Συνεχιζουμε με τις αποψεις τους περι Παιδειας:



"Η οργή και η αμφισβήτηση που εκφράστηκε μετά τη δολοφονία του Αλέξη έδειξαν ξεκάθαρα πως οι τωρινοί έφηβοι έχουν θεμελιώδεις αντιρρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει η πολιτεία, απορρίπτουν τη διαφθορά και το πελατειακό σύστημα, τον καταναλωτισμό και τον προκλητικό πλουτισμό πολιτικών και κοινωνικών παραγόντων. Προτείνουμε να ξεκινήσει μια διαδικασία «ακρόασης» των απόψεών τους, να σταματήσουν οι παιδαγωγικά απαράδεκτες και κοινωνικά αδιέξοδες κατασταλτικές μέθοδοι ενάντια σε μαθητές (π.χ. η προσαγωγή μαθητών σε δίκη με τον αντιτρομοκρατικό νόμο στη Λάρισα) και να τους εμπιστευθούμε περισσότερο, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 16 και ενεργό ρόλο στο σχολείο. Απαιτείται δομημένος διάλογος από τα κάτω, που θα διαπεράσει όλες τις κοινωνικές λειτουργίες και θα οδηγήσει σε μια δημοκρατική και πολιτική αναγέννηση της χώρας."

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 16;;;Οχι μονο εχουν κοινους προσανατολισμους με το ετερο κομμα της προοδευτικης μαλακυνσης,τον Συριζα,αλλα τον ανταγωνιζονται κιολας,χρησιμοποιωντας παρομοια φρασεολογια!

Παμε παρακατω...ορισμενες θεσεις τους σχετικα με τους (λαθρο)μεταναστες:


"Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουμε να βελτιωθεί η ζωή στις γειτονιές που μετατρέπονται σιγά-σιγά σε γκέτο. Μεταξύ των μέτρων που πρέπει να παρθούν είναι σοβαρές διευκολύνσεις προς τους μετανάστες είτε για να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία μας, είτε για να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης (γι αυτό ζητάμε από κοινού οι Ευρωπαίοι Πράσινοι κοινή ευρωπαϊκή πολιτική).

Τα πρώτα άμεσα μέτρα που θα έπρεπε να ληφθούν είναι:

* Να χορηγείται άμεσα και εύκολα άσυλο σε όσους το δικαιούνται, κάτι που σήμερα δεν γίνεται, με αποτέλεσμα η χώρα μας όχι μόνο να έχει κακό όνομα διεθνώς αλλά και δυσανάλογα μεγάλο αριθμό μεταναστών.
* Να βρεθεί ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος, χωρίς γραφειοκρατία και ανυπέρβλητα εμπόδια, για την νομιμοποίησή τους για να μπορούν είτε να εργασθούν νόμιμα χωρίς κινδύνους εκμετάλλευσης από μαφίες, να έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν από το γκέτο που υποβαθμίζει την πρωτεύουσα, να ενταχθούν στην κοινωνική και πολιτική ζωή, είτε να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες.

Τι μας προτεινουν λοιπον εδω οι...αμολυντοι Οικολογοι;Ουτε λιγο ουτε πολυ,να καλωσοριζουμε,να φιλοξενουμε,να ταιζουμε,να πληρωνουμε τα εισιτηρια τους γι'αλλες χωρες (!!!) και να νομιμοποιουμε αδιακριτως τους λαθρομεταναστες!!!Χωρις κανενα οριο,για να μην "εχουμε κακο ονομα διεθνως"!Ξεχνανε βεβαια να μας πουνε ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,γιατι προφανως η Ελλαδα πρεπει να εχει 10 εκατομμυρια τουλαχιστον λαθρομεταναστες και να λεει κι ευχαριστω!!!

Τελος,παραθετουμε ορισμενα αποσπασματα απο το Δελτιο Τυπου τους σχετικα με την Επετειο της 25ης Μαρτιου και σας προτρεπουμε να διαβασετε ολοκληρα τα κειμενα,που λογω ελλειψης χωρου δεν μπορουν να μπουν εδω:

"188 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821, η εθνική επέτειος δεν πρέπει να είναι μια τυπική τελετή με παρελάσεις για επιδείξεις στρατιωτικής ισχύος και αφορμή διαμάχης για το ποιος θα κρατάει τη σημαία και πόσο «Έλληνας» είναι.Οι παρελάσεις πρέπει να αντικατασταθούν με ουσιαστικές εκδηλώσεις καλλιέργειας της ιστορικής μνήμης και προβληματισμού για το σημερινό νόημα της γιορτής, πέρα από εθνικιστικούς φανατισμούς.

Η επέτειος του 21 είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τον κοινωνικό χαρακτήρα της επανάστασης, για το όνειρο των επαναστατών για δημοκρατία, διάλυση των τσιφλικιών και μοίρασμα της γης στους φτωχούς, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, για το όραμα του Ρήγα για Βαλκανική Ομοσπονδία με ισότιμη συμμετοχή όλων των Βαλκανικών λαών, για τα μεγάλα επαναστατικά κινήματα των αρχών του 19ου αιώνα για δημοκρατία, ισότητα, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη..".

Συμφωνα λοιπον με τους...υπερασπιστες της Οικολογιας η Επανασταση του '21 δεν ηταν ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ,αλλα...κοινωνικη,κατι σαν "εξεγερση",που λεει κι ο Αλαβανος!!!Φυσικα,τα λογια των αγωνιστων οπως ο Θεοδωρος Κολοκοτρωνης,που ανεφερε ξεκαθαρα οτι "ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ" ειναι εντελως αδιαφορα για τους θολοκουλτουριαρηδες γραικυλους,που οταν μιλανε για κατι αλλο εκτος απο τα "πρασινα",ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.Οπως εγινε και με τον γνωστο και μη εξαιρεταιο Τρεμοπουλο κατα τη διαρκεια προσφατης εκπομπης,απ'οπου και το βιντεο:


Παρατηρηστε το υπεροπτικο υφακι χιλιων καρδιναλιων του Προεδρου (;) των Οικολογων:ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Αδωνι Γεωργιαδη,υπεκφυγες και απο κοντα κι ενα αλλο τσιρακι,που θεωρει "απαραδεκτες ολες αυτες τις ερωτησεις"!!!Ε βεβαια,τολμησε ο βουλευτης του ΛΑΟΣ και τον ρωτησε και για κατι αλλο περα απο...ραπανακια και ηλιακη ενεργεια και δεν επρεπε,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ "ΕΓΚΥΡΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ!

Εμεις,αφιερωνουμε το σημερινο κειμενο στον Τρεμοπουλο και ολους τους "Οικολογους":κι αν για το αγαλμα του Κεμαλ στη Θεσσαλονικη μπορει να λεει οτι "δεν ισχυει",επειδη τα εχει σβησει απο το σαιτ του κομματος του,για ολα τα παραπανω δεν μπορει να πει τιποτα,μιας και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ στην ιστοσελιδα του..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails