Thursday, April 30, 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ανακάλυψαν...αντισημιτισμό σε διαμαρτυρία Αμερικανών για τους φόρους (TEA Party)!!!

Απο HELLAS ORTHODOXSY

ΕΝΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ" ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ "ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ" ΤΩΝ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΩΝ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!


Το επονομαζομενο "Παρτυ Τσαγιου" (Tax Enough Already Party),γεννηθηκε το 1773 οταν οι Αμερικανοι εμποροι τσαγιου,αρνουμενοι να καταβαλλουν τους βαρεις φορους για το προιον τους στους Αγγλους κυβερνωντες,σε μια συμβολικη διαμαρτυρια πεταξαν τα αποθεματα τους στο λιμανι της Βοστωνης,καταστρεφοντας τα (δειτε τον χαρακτηριστικο πινακα αριστερα).Εκτοτε,πηρε μια συμβολικη μορφη,εκφραζοντας την αγανακτηση των Αμερικανων πολιτων απεναντι στην φορολογια της εκαστοτε κυβερνησης,με διοργανωση διαδηλωσεων κλπ.







Κατι τετοιο εγινε και φετος σε ολες τις ΗΠΑ,επειτα απο το "stimulus plan" του νεου Προεδρου Ομπαμα και την τεραστια αυξηση των φορων,ειδικα σε οσους ανηκουν στη μεσαια και χαμηλη ταξη:σε ολες τις πολεις,φετος τον Απριλιο,διοργανωθηκαν τετοια "tea party",με σκοπο τη διαμαρτυρια απεναντι στην δυσβασταχτη οικονομικη πολιτικη του Μπαρακ.Σ'ενα απ'αυτα,στο Σαν Ματεο της Καλιφορνια,καποιοι...θιχτηκαν,επειδη ανακαλυψαν πανο και συνθηματα "αντισημιτικου περιεχομενου",φροντιζοντας να μας υπενθυμιζουν ποσο...κακο ειναι αυτο!!!

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΦΙΣΑ αριστερα,δειχνει ενα δοχειο στο οποιο πνιγεται (στο αιμα) ενας Παλαιστινιος και απο πανω τη στροφιγγα με την Ισραηλινη σημαια,η οποια δεχεται πακτωλους χρηματων απο αμερικανικα χερια!!!Διπλα το συνθημα "Ο Θειος Σαμ σας υπενθυμιζει:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ.Η συνεχιζομενη εξοντωση των παιδιων της Παλαιστινης δεν μπορει να ολοκληρωθει χωρις τη βοηθεια σας!",υποννοει σαφως οτι μεγαλο μερος των εσοδων απο τη βαρια φορολογια,δηλαδη απο τον κοπο του αμερικανικου λαου,διατιθεται υπερ του εξοπλισμου της εβραικης πολεμικης μηχανης,ετσι ωστε να συνεχισει να εξοντωνει Παλαιστινιους!




Με αυτη την αφισα εξοργιστηκε ο Ρεπουμπλικανος Εκπροσωπος της Κυβερνησης της Καλιφορνια,Ρον Νερινγκ,λεγοντας οτι "η διαμαρτυρια απεναντι στη φοροεπιδρομη της κυβερνησης ειναι πολυ σημαντικη υποθεση για να γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο οσους θελουν να προωθησουν τα αντισημιτικα τους σχεδια"!Και βεβαια,τα αυτοσχεδια πλακατ των κατοικων της περιοχης με συνθηματα οπως "Ο Ομπαμα υποστηριζει τη Νεα Παγκοσμια Ταξη","οι Αμερικανοι φορολογουμενοι ειναι οι Εβραιοι για τους φουρνους του Ομπαμα" κλπ,εξοργισαν την πολιτικως ορθη αμερικανικη κοινωνια,που ψαχνει να βρει "φταιχτες" για τον "αντισημιτισμο" των πολιτων της!!!

Οσο ομως και να...σφιγγονται οι διαφοροι υπαλληλισκοι των Εβραιοαμερικανων,ο κοσμος,ακομα και οι πιο ανυποψιαστοι,αρχιζουν να καταλαβαινουν το βρωμικο παιχνιδι που παιζεται σε βαρος τους:αντι να προβληματιστουν απο την κατακραυγη αυτη,ψαχνουν να βρουν...αντισημιτες,ετσι ωστε να βγουν παλι τα θυματα της υποθεσης!ΠΟΙΟΙ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Και σα να μην εφταναν αυτα,αποχωρουν επιδεικτικα οταν καποιος "αντισημιτης",οπως ο Ιρανος Προεδρος Αχμαντινετζαντ τολμησει και πει απλα την αληθεια,ενω οι ιδιοι ετοιμαζονται πυρετωδως για πολεμικες επιχειρησεις εναντιον του Ιραν!!!Τετοιο θρασος απο τους απογονους των Φαρισαιων της εποχης του Χριστου,στους οποιους ταιριαζει γαντι η σοφη λαικη ρηση,την οποια τους αφιερωνουμε,αν και ειναι σιγουρο πως θα την θεωρησουν...αντισημιτικη:

"Δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατεις..."




1 comment:

Anonymous said...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 2.5.2012
Εξοργίζομαι πράγματι, όταν διαβάζω τέτοια άρθρα. Οι εβραίοι σιωνιστές δεν δέχονται φωνές διαμαρτυρίας για τα ύπουλα παγκόσμια σχέδιά τους, και η μόνιμη αντίδρασή τους είναι να κολλούν στους αντιτιθέμενους τη ρετσινιά του αντισημίτη. Μιλάς κατά του σιωνισμού είσαι αντισημίτης. Μιλάς κατά της απάνθρωπης πολιτικής του Ισραήλ κατά των παλαιστηνίων είσαι πάλι αντισημίτης. Φτάνει πια αυτός ο αρρωστημένος αντισημιτισμός ! ΄Εχει καταντήσει γελοίος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails