Thursday, April 30, 2009

Παγκόσμιος παροξυσμός για τη "γρίπη των χοίρων" και φακέλωμα πολιτών μέσω θερμικών καμερών ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Σημείωση ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: Ιός πτηνών,ιός χοίρων,κλωνοποιημένοι ελεγχόμενοι σπόροι και ένας νόμος που θα απαγορεύει την ιδιωτική παραγωγή δημητριακών,λαχανικών και την κτηνοτροφία.
Πάμε ολοταχώς για παγκόσμια κυβέρνηση...


Απο το HELLAS ORTHODOXSY

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗ (!!!) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


Ο ιος της "γριπης των χοιρων",οπως αυτος ειναι στη σημερινη του μορφη,εχει προκαλεσει ηδη ενα παγκοσμιο κυμα αμφισβητησεων και ερωτηματικων,αφου οι επιστημονες μιλουν για "ιο-μωσαικο,απο γεννετικο υλικο χοιρων-πτηνων και ανθρωπων"!!!Περα ομως απο το θεωρητικο και...συνωμοσιολογικο επιπεδο,εχουμε να κανουμε με ορισμενα πρακτικα ζητηματα που προκυπτουν απο την εξαπλωση (;) της γριπης,ακομα και στη χωρα μας...








Μολις σημερα λοιπον και με βαση αυτο το δημοσιευμα ,την τοποθέτηση θερμικών καμερών στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.


«Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας στη χώρα μας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του, επισκεπτόμενος το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τέθηκαν σε λειτουργία τέσσερις θερμοκάμερες, που ανιχνεύουν τους εμπύρετους ταξιδιώτες.

Τη λειτουργία τους παρουσίασε στο αεροδρόμιο ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου.

Συνολικά, σύμφωνα με τον κ. Ευσταθίου, 117 άτομα έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι 12 εξ αυτών υποβλήθηκαν σε περαιτέρω εξετάσεις στο Σισμανόγλειο.

Ισως καποιοι βρουν στις φωτογραφιες απο τις θερμικες καμερες ομοιοτητες με ταινιες επιστημονικης φαντασιας ή διαφορα καταστροφολογικα ντοκιμαντερ:ΚΙ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!Αυτη που ο κυριος Αβραμοπουλος και διαφοροι αλλοι ομολογοι του παγκοσμιως,βρηκαν ευκαιρια να εφαρμοσουν με αφορμη τη συγκεκριμενη γριπη:ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

Διοτι ποιος μπορει να μας εξηγησει αν αυτα τα 117 ατομα που υποβληθηκαν σε εξετασεις,επειδη προφανως τα μηχανηματα εδειχναν οτι ειχαν εστω λιγο πυρετο,εχουν εστω την παραμικρη σχεση με τη γριπη των χοιρων;Δηλαδη οποιος ανεβαζει για οποιοδηποτε λογο...μερικα δεκατα παραπανω απο τη φυσιολογικη ανθρωπινη θερμοκρασια,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΥΠΟΠΤΟΣ";

Αν αυτο δεν ειναι βαναυση καταπατηση των δικαιωματων μας,τι ακριβως ειναι;Και φυσικα,κανενα Μμε δεν προκειται να βγαλει αχνα για το γεγονος,ΙΣΑ-ΙΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!Οπως και τα κομματα "αριστερης" ιδεολογιας που εναντιωνονται στη χρηση καμερων,καταστρεφοντας τις κιολας,εδω δεν προκειται να πουν κουβεντα!

Βλεπετε,το σχεδιο παγκοσμιας χειραγωγησης πρεπει να συνεχιστει,μεχρι να ολοκληρωθει:απο την ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ μεχρι τις υποτιθεμενες "πανδημιες",Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ...ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΚΡΙΣΕΙΣ"!

Σας φαινονται υπερβολικα ολα αυτα;Ριξτε τοτε μια ματια στους Μεξικανους στρατιωτες που ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ,για καθε ενδεχομενο:ειναι το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ στο δρομο για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.Και φυσικα,δεν θα μπορουσαν να λειψουν απ'ολο αυτο το...γαιτανακι του τρομου τα αδηφαγα Μμε,που κατατρομοκρατουν τον κοσμο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,θελοντας να μας κανουν να μη βγαινουμε απ'τα σπιτια μας!!!Και για του λογου του αληθες,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ,ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ASSOCIATED PRESS:






Τελος,προκαλει μεγαλη απορια η διαφορετικη εκτιμηση των θυματων της γριπης των χοιρων:οι μεξικανικες αρχες κανουν λογο για 159 θυματα,ενω οι γιατροι και οι εκπροσωποι της Παγκοσμιας Οργανωσης Υγειας (WHO),μολις για 7!!!Μαλιστα,τονιζουν οτι οι υπολοιποι θανατοι οφειλονται ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!

Σιγουρα τα παιχνιδια που παιζονται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απο τους ισχυρους του κοσμου ειναι πολλα και υποπτα...και καλο ειναι να ειμαστε ξυπνιοι κι ετοιμοι για τις προκλησεις του αμεσου μελλοντος...







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails