Thursday, April 30, 2009

Το μίσος του Ισραήλ ενάντια στους Έλληνες προσκυνητές

Απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Ισραηλινές αρχές ενάντια Ελλήνων προσκυνητών

Επεισόδια σημειωθήκαν για άλλη μια φορά νωρίς το πρωί του Μ. Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα μεταξύ Ελλήνων προσκυνητών και ισραηλινής αστυνομίας. Η αποκάλυψη στα ελληνικά ΜΜΕ έγινε κατά την ώρα της απευθείας μετάδοσης κατα την τελετή του Αγίου Φωτός.
Η αυθόρμητη αναταραχή που δημιουργήθηκε στους αυτόπτες μάρτυρες, προσκυνητές και δημοσιογράφους, αποκάλυψε για πολλοστή φορά το μίσος που διακατέχει ο εβραϊκός λαός απέναντι στους Έλληνες.



Οι μαρτυρίες των δημοσιογράφων ενός εξ αυτών και του Δ. Βερύκιου με απευθείας σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μετέφερε την αγρία μέχρι και ξυλοδαρμού αντίδραση των ισραηλινών αστυνομικών αρχών ενάντια στους έλληνες προσκυνητές απαγορεύοντας τους να πλησιάσουν στον ιερό ναό της Αναστάσεως κατά την τελετή αφής του Αγίου φωτός περίπου στα τείχη της Ιερουσαλήμ.

Η εμπόδιση και καθυστέρηση των τουριστικών λεωφορείων απετράπει με στρατιωτικές δυνάμεις κατά το άλλο δημοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ. Η στάση των ελλήνων προσκυνητών από τις αρχές του Ισραήλ έχει παρατηρηθεί ως εχθρική και ρατσιστική χωρίς λόγο και αιτία και στο παρελθόν. Το υπουργείο εξωτερικών για άλλη μια φορά σιωπά σε αυτές τις ρατσιστικές κινήσεις του Ισραήλ αποδυκνείωντας το ποιός κάνει κουμάντο στην ελληνική πολιτική ηγεσία.









Φυσικά το εβραϊκό λόμπι!
Στις διαμαρτυρίες των προσκυνητών προς τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Κασσίμη στα Ιεροσόλυμα η αντίδραση του ήταν η σιωπή και η συνομωσία με τα ελληνικά ΜΜΕ να αποσιωπήσουν το θέμα φοβούμενοι αντισημιτικές αντιδράσεις. Η διάβρωση της πολικής ηγεσίας στο μεγαλείο της...





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails