Thursday, April 2, 2009

HELSINKI WATCH-ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Απο http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/helwatch.html

Θα ήταν αφύσικο γιά ένα εξουσιαστικό κίνημα παγκοσμίου εμβελείας, όπως ο σιωνισμός, να μην περιλαμβάνη στην επιρροή του ανθρωπιστικά κινήματα γιά να προωθή ανώδυνα τις επιδιώξεις και τα συμφέροντά του.

Με την τεχνητή ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης σε θέματα που αποκαλούνται "ρατσιστικά" ή "ανθρωπιστικά" και με ταυτοχρόνους καταλλήλους πολιτικούς χειρισμούς, επιτυγχάνεται η λήψις ευνοϊκών αποφάσεων, από τις κυβερνήσεις ανδρεικέλων του λεγομένου "δυτικού κόσμου", προς όφελος κέντρων εξουσίας όπως ο σιωνισμός.

Το σενάριο, όπως εξελίσεται μέσα από τέτοιους οργανισμούς και συγκεκριμένα το HELSINKI WATCH, ακολουθεί την παρακάτω τακτική:

1)...προσδιορίζεται το γεωγραφικό μέρος που ταυτίζεται με σιωνιστικά συμφέροντα
2)...στο μέρος αυτό προσδιορίζονται οι όποιες εκμεταλλεύσιμες αδυναμίες
3)...προσδιορίζονται προβλήματα περιβαλλοντολογικά ή μεταξύ κάποιων κοινωνικών ομάδων (άν δεν υπάρχουν τέτοια κοινωνικά προβλήματα τα δημιουργούν με κάθε τρόπο π.χ. βλαχικό) 4)...μέσα από τα αρχεία τους, εντοπίζουν άτομα με ελαστικές συνειδήσεις που πάντα και παντού υπάρχουν, χρησιμοποιώντας τους ως "Εφιάλτες"
5)...δημιουργείται μία επιστημονικοφανής μελέτη εις βάρος του "θύματος"
6)...τα ΜΜΕ που ελέγχονται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από τον σιωνισμο, προβάλλουν αυτή την μελέτη συνεχώς
7)...η μελέτη προωθείται έντεχνα σε κυβερνητικά κλιμάκια
8)...έχουν δημιουργηθεί αρκετές άλλες παρόμοιες μελέτες γιά διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να "θολώσουν τα νερά".










Έτσι έγινε η "μελέτη" τους γιά τους "Τούρκους" (όπως λένε αυτοί) της Θράκης και η άλλη γιά τους Μακεδόνες της Ελλάδος!!! Φυσικά εννοείται ποιούς θεωρούν Μακεδόνες. Λόγω επικαιρότητος θα ασχοληθούμε με την "μελέτη" περί Μακεδόνων.

Δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους επελέγη η Μακεδονία ως σιωνιστικός στόχος. Είναι παρακινδυνευμένο σ' αυτή την φάση. Οπωσδήποτε όμως θα μας απασχολήση στο μέλλον.

Η θλιβερή κατάντια της κρατικής μας μηχανής, ανίκανης να διαφυλάξη και προστατεύση τα συμφέροντα του έθνους, είναι γνωστή σε όλους τους συνομώτες. Από οργανωμένες μυστικές υπηρεσίες του όποιου κράτους έως τρομοκράτες κάθε μορφής και από ληστοσυμμορίες έως αναρχικούς, που δρουν ανενόχλητοι και κατά βούλησιν, διαπιστώνουμε την αδυναμία και καθημερινή καταρράκωση της υποστάσεως των αξιών και του ήθους του κράτους μας. Το μόνο εύκολο λοιπόν γιά τον οποιοδήποτε εχθρό μας να βρή εδώ "στέγη και τροφή".

Οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος των εχθρών ή όποια προσπάθεια γίνει γιά αποκάλυψή τους λειτουργεί πάντα αρνητικά διότι τα ελεγχόμενα στην πλειοψηφία τους ΜΜΕ είναι έτοιμα να βρούν παντού "εθνικιστές". Η δε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ανίκανη (όχι λόγω ανικανότητος αλλά λόγω προδοσίας) γιά αντίδραση θα βρή τους καταγγέλοντες τις προδοσίες "ρατσιστές" και "εθνικιστές" και σίγουρα θα απολογηθή στο ξένο κράτος "διότι ενοχλήσαμε τις πρακτορικές και αντιελληνικές λειτουργίες τους". Κάπως έτσι ενήργησε το ρωμαίικο κρατίδιο (γιατί το λένε Ελληνικό;) και στις μελέτες του HUMAN RIGHTS WATCH/HELSINKI.

Ας ασχοληθούμε όμως με την μελέτη περί Μακεδονίας και Μακεδόνων, σύμφωνα με το HELSINKI WATCH.

H μελέτη αυτή εμφανίζεται όπως της αξίζει. Υπό μορφή βιβλίου, με "ιλουστρασιόν" χοντρό εξώφυλλο. Πολύ προσεγμένη έκδοση αλλά ο σιωνισμός μόνο χρημάτων δεν φείδεται προκειμένου να επιτύχει του σκοπού του. Εξ' άλλου δικά τους χρήματα δεν είναι αλλά των καταθετών και επενδυτών σε ελεγχόμενους από αυτούς χρηματιστηριακούς οργανισμούς και τράπεζες....

Από το εξώφυλλό της η μελέτη όμως δεν αφήνει στον Ελληνα αναγνώστη καμμία αμφιβολία γιά το πόρισμά της. "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" λέει, και οτι "ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ".

(DENYING ETHNIC IDENTITY, the Macedonians of Greece).Το καλοκαίρι του 1993, μία ομάδα αποτελούμενη από τον πρόεδρο της "τοπικής HELSINKI" στην Αθήνα καθηγητή Παναγιώτη Δημητρά (λέει οτι είναι Έλληνας), τον πρόεδρο του HELSINKI Δανίας και τήν περίφημη Λόις Γουίτμαν, διευθύντρια του ευρωπαϊκού HELSINKI που μένει στο Ελσίνκι αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιερσέη των ΗΠΑ, δημιουργούν επιτροπή επιτόπιας έρευνας γιά αποκάλυψη στοιχείων, (fact finding) στην Μακεδονία. Την εκστρατεία " ωγάνωσε και συντόνισε η ομάδα δικαιωμάτων μειονοτήτων Ελλάδος" όπως αναφέρεται στην αρχή του βιβλίου στο ευχαριστήριο.

Επίσης ευχαριστούν το ΥΠΕΞ και ιδιαίτερα τους "ακτιβιστές Μακεδόνες" που ήταν "ιδιαίτερα πρόθυμοι να δώσουν στοιχεία και μερικές φορές κάτω από σημαντικό κίνδυνο"!!!

Η εισαγωγή της μελέτης, που μάλιστα καταργεί την συνθήκη της Λωζάνης ονομάζοντας την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης Τουρκική, αποφασίζει να ονομάζη Μακεδόνες τους εντός Ελλάδος σλαβόφωνους και όχι μόνο τους υπηκόους του κρατιδίου των Σκοπίων. (Καμμία περίπτωση ελληνομακεδόνων δηλαδή). Από την πρώτη σελίδα, σε υποσημείωση, μας λένε οτι παρόμοια μελέτη γιά καταπίεση Μακεδόνων έγινε και γιά την Βουλγαρία. Αυτή η μελέτη φυσικά έγινε γιά άλλοθι (να θολώσουν τα νερά που λέγαμε πριν)

Έτσι, από την πρώτη σελίδα, ο μη γνώστης των ελληνικών θέσεων, ή ο κάθε καλόπιστος ξένος αναγνώστης δεν μπορεί να τους κατηγορήση γιά προκατάληψη κατά της Ελλάδος. Γνωστή αυτή η τακτική.

Η εισαγωγή όμως, περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της επιτροπής, τα οποία θα δικαιολογήση μέσω των επομένων σελίδων. Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο, την μελέτη "επεξεργάστηκε" ο εκτελεστικός διευθυντής του HELSINKI στο Ελσίνκι, ο Jeri Laber, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε στην αποστολή. Με άλλα λόγια, ο σοφός αυτός, πήρε τις αναφορές των υποτακτικών του και τα ξανάγραψε όπως αυτός έκρινε. Αυτή η μεθόδευση, κατά την γνώμη μας, κρίνει την μελέτη σαν αναξιόπιστη.

Η σοβαροφανής επιτροπή λοιπόν απεφάνθη ότι:

1....υπάρχει μακεδονική μειονότητα με δική της γλώσσα και κουλτούρα, στην Βόρειο Ελλάδα

2....η Ελληνική κυβέρνηση αρνείται την μειονότητα ενάντια στους διεθνείς νόμους και συμφωνίες. Αυτό τεκμηριώνεται από λόγια πολιτικών, την άρνηση ύπαρξης της γλώσσας, την άρνηση δημιουργίας "κέντρου Μακεδονικής κουλτούρας" και την άρνηση τέλεσης χορών κατά το παρελθόν!!!!

3.....περιορίστηκε η ελευθερία έκφρασης ενάντια στους διεθνείς νόμους. Μερικοί καταδικάστηκαν γιατί

εξέφρασαν τιν απόψεις τους.

4....η ελληνική κυβέρνηση, ενάντια στους διεθνείς νόμους και συμφωνίες που υπέγραψε, φέρεται διαφορετικά στους μακεδόνες.

5....οι μακεδόνες πρόσφυγες του εμφυλίου που πήγαν βόρεια και αυτοαποκαλούνται μακεδόνες, δεν έχουν άδεια εισόδου στην Ελλάδα, ούτε υπηκοότητα ελληνική, ενώ οι πρόσφυγες που αυτοαποκαλούνται Έλληνες έχουν.

6.....απαγορεύεται διδασκαλία μακεδονικής γλώσσας.

7.....οι μακεδόνες δεν προσελαμβάνοντο στο δημόσιο στο παρελθόν και ίσως και σήμερα.

8....οι μακεδόνες και ιδιαίτερα οι ακτιβιστές παρακολουθούνται και απειλούνται από την ασφάλεια και υπόκεινται σε οικονομικές και κοινωνικές πιέσεις από την κυβέρνηση της Ελλάδος. Αυτό οδηγεί σε κλίμα φόβου που απαγορεύει σε πολλούς να δηλώσουν την μακεδονική τους ταυτότητα ή να εκφράσουν ανοικτά τις απόψεις τους.

Εδώ τελειώνουν οι ψευδείς, ανθελληνικές και ρατσιστικές διαπιστώσεις τους. Μάλιστα, η έκφραση του σιωνιστικού θράσους επιβεβαιώνεται με το ότι "στο τέλος της μελέτης κάνουν προτάσεις στην Ελληνική κυβέρνηση". Δηλαδή με ποιό δικαίωμα ο κάθε ένας ανόητος ανθέλλην προτείνει διάφορα στην κυβέρνησή μας, και έχει και το θράσος να το διαλαλή ευθέως σε όλον τον κόσμο;

Στο πιό κάτω κεφάλαιο όμως, που δίδονται "ιστορικά" στοιχεία για την Μακεδονία, μόνο μία παραπομπή αναφέρεται σε ελληνική πηγή. Οι ελληνικές θέσεις αγνοούνται ακόμη και σαν ιστορικές ή ρητορικές τοποθετήσεις. Κατηγορείται η Ελλάς οτι βιαίως άλλαξε ονόματα από σλαβικά σε ελληνικά (Μεταξάς 1936) αλλά και ότι από το 1927 απηγορεύθη η ομιλία σε σλαβικά (δηλ. τα Βουλγαρικά που μιλούν οι ψευδομακεδόνες), απηγορεύθησαν οι λειτουργίες σε σλαβικά και έσβησαν τα σλαβικά από τοίχους ναών.

Εκεί που πραγματικά καταλαβαίνει κανείς με τι αηδιαστικά κυκλώματα έχει να κάνει, είναι η κατηγορία κατα των Ελλήνων οτι βίαια άλλαξαν τα τοπονύμια. Τό θράσος βέβαια ξεπερνά και τον ορισμό του ακόμα, όταν διαβάζει κανείς στις σελίδες 6267 τα τοπονύμια που έδωσαν οι "μακεδόνες" σαν αλλαγμένα από τους Έλληνες. Μερικά παραδείγματα σλαβικών τοπονυμίων που "έγιναν" Ελληνικά: Το Σολούν έγινε Θεσσαλονίκη, το Τεκελι έγινε Σίνδος, το Ποστόλ έγινε Πέλα!!! ενώ το σλαβικότατο Κοστούρ έγινε Καστοριά.... Αλλά προκαλεί γέλωτα η αναφορά όλων των τουρκικών τοπονυμίων ως σλαβικά. π.χ. Καράκιοϊ, Καραμανλι, Καράτεπέ, Σαράι, Σαραγλί κλπ.

Αυθόρμητο γέλιο προκαλούν τα παρακάτω "αδικημένα" τοπονύμια: Κολαρίκα (Μανιάκι), Πόρνα (Γάζωρος), και Πόποβο (Μυριότηρον).Στην συνέχεια, η "μελέτη" αυτή θα ασχοληθή με τους ψευτομακεδόνες, προσπαθώντας, κόβοντας από 'δώ και ράβοντας από 'κει να τεκμηριώση την άρνηση του Ελληνικού κράτους γιά αναγνώρισή τους. Με ευγενή σχόλια όμως, όπως "στην Μελίτη άν πης σε γέρο οτι δεν είναι Μακεδών θα σε σκοτώση".

Φυσικά, οι πράκτορες/συγγραφείς της μελέτης αυτής έχουν στον υπολογιστή τους καταγραμμένους τουςδιεθνείς κανονισμούς και συνθήκες που έχει υπογράψη η Ελλάς και μας τους παραθέτουν σε δύο σελίδες, με σημειώσεις παραβιάσεων εκ μέρους μας. Και συνεχίζεται η μελέτη με αποδείξεις "περιορισμών της ελεύθερης έκφρασης" και με την καταπίεση εις βάρος των ψευτομακεδόνων. Οι συνεντεύξεις κατοίκων των Σκοπίων που δεν έχουν το δικαίωμα επιστροφής ούτε πεθαμένοι, δεν έχουν σε κανένα σημείο την παραμικρή ένδειξη μεταμέλειας γιά την εθνική προδοσία στην οποία συμμετείχαν, δηλ. την απόσπαση της Μακεδονίας από τον Εθνικό κορμό. Στην σελίδα 36 πληροφορούμεθα έκπληκτοι ότι ο Δανός Erik Siesby (μέλος της 3μελούς επιτροπής όπως είπαμε στην αρχή) δεν είναι ένας απλός πολίτης αλλά καθηγητής που μάλιστα το 1993 εξέδωσε πόνημα με τίτλο "Οι σλαβομακεδόνες της Ελλάδος" που φυσικά αποτελεί φιλοσκοπιανή μελέτη.

Και αφού τεκμηριώνεται η "Μακεδονική" γλώσσα σαν ξεχωριστή έπεται εξάψαλμος κατά της Ελλάδος γιατι δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας "μακεδονικά " και γιατί δεν υπάρχουν κέντρα ψευδομακεδονικής κουλτούρας.

Στην σελίδα 49 όμως έχουμε την τύχη να μάθουμε γιά τους "εθνικούς αγώνες" της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, (ιδρύθηκε με έδρα την Αριδαία το 1989), που στα αιτήματά τους ζητούν γη γιά τους φτωχούς!!! Είναι απίστευτα τα όσα ακολουθούν, σε πάρα πολλές σελίδες, γιά να τεκμηριωθή κάποια καταπίεση εναντίον μιάς χούφτας προδοτών. Υπάρχει καταγγελία γιά ότι πιό ανόητο μπορεί να βάλη ο νους του ανθρώπου. Δηλώνουν ανθέλληνες, αποσχιστικοί, όργανα των οποιονδήποτε τυχάρπαστων, καιροσκόποι οι ίδιοι, που έχουν το θράσος ακόμη να κατηγορούν την Ελλάδα γιά όλα. Η έκθεση του State Department 1993 μας κατηγορεί οτι ελέγχονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών γιά να μη μπουν τα παιδιά των ψευτοΜακεδόνων στα πανεπιστήμια που είναι κρατικά. (σελ. 56).

Τέτοιου είδους κατηγορίες είναι αναμενόμενες έστω και αν είναι ανυπόστατες. Τις επιβάλλουν οι κανόνες της προπαγάνδας. Μπορεί ο απλός πολίτης να θεωρεί ανευ αξίας τους αποτελούντες μελη οργανισμών όπως το Ελσίνκι, αλλά δεν θα του πή κανείς επίσημος οτι κάποιοι Σιωνιστές, τους έδωσαν συγκεκριμένη αποστολή στην Μακεδονία.

Τα αποτελέσματα των αποστολών αυτών των επιτροπών, οι Σιωνιστές, μέσω ΜΜΕ που ελέγχουν τα προωθούν ποικιλοτρόπως. Δεν μπορεί να υποψιαστή ο απλός πολίτης το μέγεθος της προπαγάνδας που βασίζεται σε τέτοιες αναφορές, φυσικά στο εξωτερικό. Τελικά οφείλουμε να τονίσουμε στον κάθε απλό Έλληνα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα εξελίσσονται βάσει άριστα επεξεργασμένων και μελετηθέντων σχεδίων. Ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε τέτοιες τάχα ανθρωπιστικές κινήσεις ως "γραφικές". Είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι κάποια από τα όπλα με τα οποία θα μας πολεμήσουν.

Τελικά γιά να συμπληρωθή η περίληψη της μελέτης αυτής πρέπει να αναφέρουμε και τις προτάσειες που ακολουθούν. Πρέπει να τονίσουμε οτι η διατύπωση μιλά γιά ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ και όχι γιά προτάσεις. Το να μιλούμε γιά προτάσεις έχει μία ίσως αφηρημένη ή ακαδημαϊκή ή έστω και ρητορική έννοια. Το να κάνουν συστάσεις όμως δείχνει το σιωνιστικό θράσος στη σχέση εξουσιαστή που "μαλώνει" πριν τιμωρήση και εξουσιαζόμενου που οφείλει να "κάτση φρόνιμα" αλλοιώς θα τιμωρηθή.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ λοιπόν.

Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην Ελληνική κυβέρνηση να:

** αναγνωρίση την ύπαρξη στην Ελλάδα "Μακεδονικής" εθνικής μειονότητος, την γλώσσα αυτής και πολιτιστική τηςπαράδοση.

** σταματήση ο περιορισμός ελεύθερης έκφρασης των "Μακεδόνων".

** επιτραπή να επιστρέψουν οι ":Μακεδόνες" πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα γιά να ξαναπάρουν υπηκοότητα και να εγκαθίστανται ή επισκέπτονται την χώρα όπως οι Έλληνες πρόσφυγες.

** σταματήση η απαγόρευση διδασκαλίας της "Μακεδονικής" γλώσσας

** επιτραπή στους "Μακεδόνες" να ιδρύουν πολιτιστικά κέντρα και συλλόγους

** ερευνηθή κατά πόσον γίνεται διάκριση εις βάρος των "μακεδόνων" σε διορισμούς στο δημόσιο. Αν γίνεται διάκριση να σταματήση.

** σταματήσουν γενικά οι παρενοχλήσεις εις βάρος των "μακεδόνων" και ειδικά των "πρακτόρων" που παρακολουθούν τα δικαιώματα των "μακεδόνων".

** Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναγνωρίση τις ελληνικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως παρουσιάζονται σε αυτήν την αναφορά και να κάνει την καλύτερη προσπάθεια να πείση την Ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήση τις συστάσεις της.

** Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην διεθνή κοινότητα να λάβη μέτρα ώστε να σταματήσουν οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική κυβέρνηση. Ειδικά προτρέπουν το συμβούλιο μειονοτήτων της ΔΑΣΕ να ερευνήση την περίπτωση των "μακεδόνων" και να λάβη μέτρα προς τερματισμό των διακρίσεων εναντίον τους.

Στο σημείο αυτό, ουσιαστικά, τελειώνει η περίφημη κατευθυνόμενη "μελέτη". Σε μας απομένει, αφού ήδη αναγνωρίσαμε τον εχθρό, να βρούμε και τους "εφιάλτες".

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν θα υπήρχε λόγος να γράφουμε τόσο καυστικά κατά του Human Rights Watch/Helsinki άν δεν γνωρίζαμε τα άτομα που το υποστηρίζουν οικονομικά και το διοικούν. Επειδή είναι αρκετοί ας περιοριστούμε σε λίγους. Παραθέτουμε πρώτον τον γνωστό μας σιωνιστή ΣΟΡΟΣ, τον Αμπράμοβιτς και άλλους όπως οι Bernstein, Engelstein, Hellerstein, Goldstein, Goldman, Beerman, Nachman, Rothman, Cohen, Sheinbaum, Greenberg, Finberg, Zolberg, Rosenberg, Roth, Blumenthal, Shapiro, Wishner, Levy κλπ κλπ. Φυσικά στην έρευνά μας δεν αμφιβάλλαμε καθόλου γιά το ποιούς θα βρούμε πίσω από αυτή την οργάνωση. Έτσι δεν μας εξέπληξε καθόλου η παρουσία του ΣΟΡΟΣ ακόμη κι' εδώ. Φυσικά ο ΣΟΡΟΣ είναι η κινητήριος δύναμις αυτής της οργανώσεως. Τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε. Αυτοί που ξεπούλησαν τα μεταλλεία Χαλκιδικής στούς ΣΟΡΟΥΣ γνώριζαν ή δεν ήθελαν να γνωρίζουν;


Γρηγόρης Μπέλλος

http://www.tetraktys.org



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails