Thursday, April 30, 2009

Παλικάρι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ,στηλιτεύει τη σιωνιστική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Απο HELLAS ORTHODOXSY


ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ,ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ-ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΜΠΙ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!



Οι δηλωσεις του Μητροπολιτη Πειραιως,πρεπει να διαδοθουν σε ολους τους Ελληνες και να γινουν παραδειγμα προς μιμηση απο αλλους Ιεραρχες,ως προς τον τροπο που ο Σεραφειμ εκφραζει αντρικια,χωρις να φοβαται μην χαρακτηριστει απο τα γνωστα τσουτσεκια της δημοσιογραφιας και της αριστερης χολερας,τις αποψεις του.Απολαυστε τις:










«Εγκληματική οργάνωση του διεθνούς σιωνισμού» αποκαλεί ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία συνεδριάζει από 14 έως 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης». Οπως σχολίασε δε, «το έτος 1993 ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ είπε την προφητική ρήση ότι σε δύο μήνες θα έχανε τη δεδηλωμένη η τότε κυβέρνηση, που μάλιστα φιλοξενούσε τη διάσκεψη».

Με το γνωστό πύρινο και αληθινό λόγο του ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, εξέδωσε ανακοινωθέν με αφορμή τον ερχομό της γνωστής Γκαχάλα (το αληθινό όνομα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ), που, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σεραφείμ, «διαδόχου του εβραϊκού Σαχερντίν (συνεδρίου) που ιδρύθηκε το 1954 στο Οόστεμπικ της Ολλανδίας και αποτελεί υπερστοά»«είναι ένα αίσχιστο διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως που απεργάζεται τη διάλυση του έθνους-κράτους και την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης».

Ο δυναμικός ιεράρχης αναφέρεται και στα άτομα που συγκροτούν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «επίλεκτα στελέχη του εβραϊκού λόμπι καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος». Ο κ. Σεραφείμ στηλιτεύει επίσης την «άκρα μυστικοπάθεια ίδιον των σιωνιστικής κατευθύνσεως εταιρειών».

«Σήμερα μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού επηκολούθησε και η κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού, με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική κρίση που προωθείται από το σιωνιστικό τέρας για να οδηγηθεί η ανθρωπότης μοιραία, κατ' αυτούς, στην παγκόσμια υπερκυβέρνηση και στον εκλεκτό της μεσσία, ο οποίος δήθεν θα αποδομήσει τις οικονομοπολιτικές συνθήκες των κρατών διά να τις "επανιδρύσει" επιβάλλοντας στυγνή παγκόσμια δικτατορία και ενοποιώντας και τις θρησκείες στην πανθρησκεία του δυσώνυμου Εωσφόρου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο ανακοινωθέν του ο κ. Σεραφείμ. Σχολιάζοντας το ανακοινωθέν του άλλος μητροπολίτης είπε: «Την αλήθεια καταγράφει ο Πειραιώς, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω».





1 comment:

vasilias ton gkoim said...

tote giati tous evraious politikous pou kivernane i vasilevousa ekklisia ton ouranon edo stin gh den tous ka8izi tous prodotes tis ellados sto skamni???

efoson i ekklisia gnorizi tin apostasia kai ton rolo ton evraqion diati den ekane kati toso kero??

oi erotisis mou einai prosopikes ..kai ellinikes logo tis ierosinis kai tou aksiomatos mou adelfe...

dixnontas ton kapno den svini na tou peis tou pireos..
ta logia tou sta matia mou os ton evreon i didaskalia..
;;na pernoun apo ton vo8ro ligi skoni...kai na tin anakatevoun me meli...kai tote o evreos 8eos vriski 8erapia...''


kai na gnorizete ellines estavromenoi skilia ton evreon..pos kai i ekklisia afto kani.


ioannis vasilefs dikeomatikos tis vasilias ton paleologon tis vasilevousas tou laou kai peni sklavou ton despotadon prodoton .


essete imar.

o oyranos katevenei..
oueeee! ! !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails