Thursday, March 11, 2010

«Πολυπολιτισμική» Αθήνα: 18χρόνος αλλοδαπός έσφαξε σαν αρνί 17χρονο αλλοδαπό - Το ΠΑΣΟΚ θα γεμίσει σφάχτες την Ελλάδα!



Ένα φρικτό έγκλημα έγινε το Σάββατο στην περιοχή της Ομονοίας. Θα μας πείτε καθόλου πρωτότυπο έτσι όπως μας έχουν καταντήσει… Γιατί όμως αυτή η σιωπή; Γιατί το “κακό” που πουλάει φύλλα να κρύβεται από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Μα για έναν πολύ απλό λόγο: για να μη προκαλέσουν αισθήματα «ξενοφοβίας» στον λαό! Γιατί η σφαγή αφορούσε αλλοδαπούς και αυτά τα πράγματα έχουν αποφασίσει να μη προβάλλονται… γιατί δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις. Η είδηση που «έθαψαν» έχει ως εξής:


«Ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 17χρονο: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010, 21:36 – Είναι μόλις 18 ετών και ήρθε στην χώρα μας από τον Αφγανιστάν και ομολόγησε σε άνδρες της ασφάλειας Αθηνών πως μαχαίρωσε έναν 17χρονο Παλαιστίνιο.


Ο δράστης κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον 17χρονο χθες το απόγευμα στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Ο Αφγανός συνελήφθη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του νόμου Περί όπλων».

Αναδημοσίευση απο http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com



2 comments:

Anonymous said...

Ο νομος περι αλλοδαπων προφανως δεν παραβιαστηκε. Φτου σας ξεφτιλες πολιτικοι!

Anonymous said...

http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2012/11/blog-post_20.html ELLINA KSIPNA DIEDOSTETO PANTOU OLOI EIMASTE SUNIPEYTHINOI MHN KRIBETE THN ALHTHIA DIEDOSTETHN PANTOU

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails