Saturday, March 13, 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν στην χώρα. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Τα χρέη του δημοσίου που δημιούργησαν τα κόμματα εξουσίας τα τελευταία 30 χρόνια ξεπερνούν τα 2 τρισεκ. ευρώ.
Το εξωτερικό μας χρέος αυξάνεται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς εξαιτίας των υψηλών επιτοκίων που οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων συμφώνησαν με τους Διεθνείς Τραπεζίτες τα τελευταία 30 χρόνια.
Την έλλειψη αυτή ρευστότητας ξεκίνησαν ήδη να την εκμεταλλεύονται οι "Περιούσιοι", που δημιουργούν τέτοιες κρίσεις σε όλο το κόσμο(Αυτοί άλλωστε αποτελούν το 90% των Διεθνών Τραπεζιτών) με σκοπό την εξαγορά σε πολύ χαμηλές τιμές του εθνικού πλούτου των κρατών.





1 comment:

Anonymous said...

Webster Tarpley: Is George Soros taking down the Euro?
http://www.youtube.com/watch?v=Ojet3L-nKEw&feature=related

Webster Tarpley: Bankers in slump plot against euro to save dollar.
http://www.youtube.com/watch?v=8XRFII9AiQc&feature=related

W. TARPLEY "ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

http://www.youtube.com/user/vasoula2908 (με ελληνικούς υπότιτλους)

http://www.youtube.com/watch?v=YaGiRKcHOK4&feature=player_embedded

O Webster Griffin Tarpley (δημοσιογράφος, σχολιαστής, ισχυρός επικριτής της Αμερικανικής πολιτικής) αναλύει την πολιτικοοικονομική κατάσταση στον πλανήτη και την καραμπινάτη συνωμοσία της Γουόλ Στρητ που επέφερε εσκεμμένα το αποπροσανατολιστικό οικονομικό χτύπημα στην Ελλάδα, για να πέσει το Ευρώ και να συντηρηθεί προσωρινά έστω, το ήδη εξαθλιωμένο και σάπιο δολάριο που παραπαίει και κινδυνεύει από μη αναστρέψιμη κατρακύλα. Δείτε το και διαδώστε το!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails