Monday, April 14, 2014

Η ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΛΙΣ: Άμα τους μαζέψεις τους 71 Συριζαίους μαζί με τα ακίνητα τους φτιάχνουν μια πόλη μεσαίου μεγέθους…

Πιο φτωχός από όλους είναι ο Τσίπρας, αλλά αυτός από μαθητής έγινε κατευεθείαν πρόεδρος. Δεν πρόλαβε…

- Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ανεπάγγελτος, επαγγελματίας κομματόσκυλο. 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα. (3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος κι είναι και τυφλός…)
- Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα. (Σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. Με 19 ακίνητα… μλκας είναι να τα πληρώσει ;)
- Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά). Ανεπάγγελτο κομματόσκυλο. Αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το ’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το ’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93. Ο γιος του λήστευε (απαλλοτρίωνε ) τράπεζες….
- Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα, 800 χιλιάρικα καταθέσεις στο εξωτερικό, μετοχές,3 αυτοκίνητα. Φτώχεια καταραμένη…
- Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα, με κανά δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο… Πότε πρόλαβε ;
- Κουράκης (ο βαψομαλλιάς με την κοτσίδα): 6 ακίνητα, 100 χιλ.στην Τράπεζα.
- Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα, 100 χιλ.καταθέσεις
- Κριτσωτάκης Μιχαήλ (αυτός με το άσπρο τσουλούφι α λα Παναγιωταρέα): 10 ακίνητα 100% δικά του, συνδικαιούχος σε καμμιά 25ριά άλλα.
- Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα, 500 χιλ.καταθέσεις μετρητά, πάνω από 500 χιλ. € σε μετοχές και ομόλογα. (επάγγελμα λέει μηχανικός, ευρωπαικά προγράμματα)
- Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα.
- Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ.λίρες στην NATWEST. Πανεπιστημιακός, πρωτεργάτρια του πανεπιστημιακού κινήματος, από την εποχή της απεργίας των 100 ημερών του ΕΔΠ μέχρι τους πρόσφατους αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια. (Πληρώνουν καλά οι αγώνες...)

- Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα, 100 χιλ.στην τράπεζα. Καθηγητής Πανεπιστημίου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο του Πανεπιστημίου και των Γεωτεχνικών. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών.
- Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα ολοδικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7, καμμιά 100ριά χιλιάρικα στην τράπεζα σε Ευρώ και δολλάρια. Συνταξιούχος της Εθνικής.
- Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα 100% δικά της, συνδικαιούχος σε άλλα 7 (πάλι το μαγικό 11). Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων. Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια ομάδων εστιάζεται στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων και πληθυσμών που βρίσκονται σε αντιξοότητα, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas του Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη
- Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα. Γιατρός
- Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα. Τεχνικός νοσοκομείου, συνδικαλιστής.
- Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα. Ιδιωτικός υπάλληλος, συνδικαλιστής.
- Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5%. Υπάλληλος ΟΤΕ, πρώην μέλος του ΚΚΕ.
- Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα, 350.000 καταθέσεις. Υπάλληλος Αγροτικής, κομματόσκυλο
- Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα. Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης
- Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα. Φαρμακοποιός
- Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα, 400.000 € σε μετοχές, 50.000 € μετρητά. Δάσκαλος
- Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα. Εμπορος, Συνδικαλίστρια, πρώην μέλος ΚΝΕ–ΚΚΕ

- Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα. Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας.
- Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια, πρώην μέλος της ΚΝΕ
- Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 8. Γεωπόνος. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα
- Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα. Ψυχίατρος, Συνδικαλιστής
- Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα. Αγροτικός γιατρός,Συνδικαλιστής
- Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα. Αρχιτέκτων, δημοτικός σύμβουλος
- Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα. Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου.
- Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα. Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών.
- Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα, 500.000€ καταθέσεις, 380.000€ ξένα αμοιβαία.
- Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα. Φαρμακοποιός, συνδικαλιστής.
- Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα, 150.000 € καταθέσεις.
- Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα. Μαθηματικός. Αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
- Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα. Οδοντίατρος, συνδικαλιστής μειονότητας.
- Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα. Γυναικολόγος. Συμμετείχε στο κίνημα των καταλήψεων κατά του Ν. 815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Είναι μέλος της ΑΚΟΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».

Πάρε το αυγό και κούρεφτο. Οι αγώνες δικαιώνονται… ἐλπίζω νὰ ἀντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ μας τὸ ποιοὶ θὰ εἶναι οἱ νέοι μας «σωτῆρες»…Φιλονόη

Βy N.M

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails