Friday, April 11, 2014

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελεγχόμενη Δικαιοσύνη!

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελεγχόμενη Δικαιοσύνη!
Ακόμη μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα ενός (υποτίθεται) ανεξάρτητου Κράτους είχαμε με αφορμή την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής από την ξενοκίνητη κυβέρνηση Σαμαρά.

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο, δια μέσου του προέδρου του Ρόναλντ Λόντερ, παρεμβαίνει θρασύτατα με δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη στη νομική διαδικασία στην Ελλάδα» (αρκεί, φυσικά, να εξυπηρετεί τις επιθυμίες και τα συμφέροντά τους), καθώς και ότι «εάν οι κατηγορίες γίνουν δεκτές από το δικαστήριο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση, τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης εφαρμογή των προβλεπομένων από την νομοθεσία».
Η αποθράσυνση των σιωνιστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όχι μόνο εμμέσως εκβιάζουν το αποτέλεσμα της δίκης, αλλά δίνουν και διαταγές για το είδος της τιμωρίας που πρέπει να επιβληθεί, θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνονται στο εγχώριο πολιτικό και δικαστικό προσωπικό τους. Δεν σταματούν, όμως, εκεί, καθώς υπογραμμίζουν ακόμη ότι «οι Ευρωπαίοι χρειάζεται να θεσπίσουν μια κοινή πολιτική έναντι των νεοναζιστικών, ρατσιστικών και αντισημιτικών στοιχείων και να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιό που περιβάλλει αυτά τα κόμματα».
Αυτή η έκφραση «προστατευτικός κλοιός» μπορεί να έχει πολλαπλές ερμηνείες. Τι να εννοεί, άραγε ο Λόντερ;  Ότι πρέπει να διαλυθούν όσα κόμματα δεν εγκρίνει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο; Ή μήπως να τους απαγορευτεί η συμμετοχή στις ευρωεκλογές;
Ακόμη «καλύτερα» υπάρχουν και πιο δραστικές λύσεις, όπως οι φυλακίσεις για όσους έχουν διαφορετική άποψη από τον Λόντερ και την παρέα του. Είναι ολοφάνερο ότι η Ελευθερία και η Δημοκρατία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, δεν κινδυνεύουν από τους Εθνικιστές αλλά από εκείνους που αγνοούν παντελώς την θέληση των Λαών, ζητώντας απαγορεύσεις και ποινικές κυρώσεις.
Αν, μάλιστα, θέλουν να καταδικάσουν τον ρατσισμό ας αρχίσουν από το πλέον ρατσιστικό κράτος στον κόσμο, αυτό του Ισραήλ με την απαράδεκτη και απάνθρωπη τακτική που ακολουθεί κατά των Παλαιστινίων δεκαετίες τώρα. Ας το κάνουν αυτό και ας σταματήσουν να παρεμβαίνουν στην πολιτική ζωή ξένων κρατών.
Γιώργος Μάστορας

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails