Friday, April 25, 2014

ΡΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ"


Η καταγγελία γίνεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και προκαλεί ανατριχίλα...

Σε παροξυσμό βρίσκεται η χούντα Σαμαρά, η οποία μέσω της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης έχει φτάσει την υπόθεση της πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής στα άκρα!

Μετά τις παράνομες προφυλακίσεις και τις βεβιασμένες και αντισυνταγματικές διαδικασίες για την συλλήβδην φυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στοχοποιούν τώρα και τους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής".

Συγκεκριμένα, κάλεσαν σε απολογία τον πρώην αστυνομικό και υποψήφιο Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο" κ. Σάββα Σπυρίδη για ένταξη στην "εγκληματική οργάνωση".

Ο πολιτικός χαρακτήρας της δίωξης είναι πασιφανής! Ο Σάββας Σπυρίδης, συνταξιούχος πια αστυνομικός, δεν έχει δώσει ποτέ καμία αφορμή καθ΄ όλη την διάρκεια της ένστολης θητείας του και ήταν πάντα άψογος στα καθήκοντά του.

Τώρα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αποσκοπούν μάταια στο να τρομοκρατήσουν τους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής".

Και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Η λαϊκή ετυμηγορία έρχεται γοργά και θα τελειώσει οριστικά την βρώμικη πολιτική και δικαστική σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. 23 και σήμερα...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails