Monday, April 28, 2014

ΠΟΙΟΣ υποψ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΣΕ: «σας αποκαλώ Μακεδονία - με το όνομά σας»


Κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ασκεί με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι αυτές αντιτίθενται στα εθνικά μας συμφέροντα.
 
Στην ανακοίνωσή της η κα Ασημακοπούλου κάνει αναφορά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ των Σκοπίων και ειδικότερα στο www.independent.mk με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2014 μεταξύ άλλων λέει «σας αποκαλώ Μακεδονία - με το όνομά σας» και «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».
 
Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταφέρεται και κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Χριστόπουλου, καθώς, όπως υποστήριζε, ο κ. Χριστόπουλος ζητεί σήμερα (σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ) να αποκαλούνται ως «τουρκικά» τα σωματεία της μειονότητας στη Θράκη.
 
«Είναι θλιβερό ένα ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις τόσο βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας…» καταλήγει η ανακοίνωση της κας Ασημακοπούλου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment:

Anonymous said...

Διατί σάς ενοχλεί ο μπολσεβίκος Κούλογλου και δεν λέτε λέξιν διά τον Εθνοπροδότην Βαρθολομαίον που επήγε και ευλόγησε τας αγελάδας της Ολλανδίας, διά να θησαυρίζουν οι Εβραίοι ιδιοκτήται των, που τας ταΐζουν πτώματα ζώων;


http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9038.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails