Friday, April 11, 2014

«ΒΗΜΑ»: ΕΛΙΑ (ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ…) ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ»!


megatelemarketing2
Έχουμε γράψει εκατό φορές και το επαναλαμβάνουμε κι άλλη μία, ότι είδαν κι απόειδαν οι Γερμανοί (που είναι φίλοι μας…) με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που μεταμφιέστηκε σε «Ελιά» και την ΔΗΜΑΡ που έχει γίνει… ΡΗΜΑΔ και αποφάσισαν την ίδρυση ενός νέου, «ξεκάρφωτου» κόμματος, που με την κατάλληλη χειραγώγηση από ΜΜΕ και εταίρες δημοσκοπήσεων, θα μπορέσει να πιάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό και να χρησιμοποιηθεί ως εταίρος σε μια μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι έστησαν το… σιγαλό ποταμάκι του Σταυράκη Θεοδωράκη! Αυτό παραδέχεται και το καθεστωτικό «Βήμα» -αλλά με δικά του λόγια- σε άρθρο του σχετικά με τις συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Σταυράκης, με εξέχοντες παράγοντες το κεντροαριστερού κατεστημένου της (γερμανικής) Ευρώπης:
«Σε κοινοτικούς κύκλους πάντως εδώ στις Βρυξέλλες, είναι σαφές ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την πορεία του κεντροαριστερού χώρου στην Ελλάδα. Η προοπτική της «Ελιάς» εξακολουθεί να προβληματίζει όσους κάνουν σχεδιασμούς για την επόμενη ημέρα, ενώ ούτε η ΔΗΜ.ΑΡ εμπνέει εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σκηνικό, η εμφάνιση του «Ποταμιού» έρχεται να μεταβάλλει ισορροπίες με όλους τους παίκτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ενδιαφέρονται για το νέο αυτό μόρφωμα».
(ΥΓ): Και μην ξεχνάτε: μαύρο στο Γερμανικό Κόμμα Ελλάδος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails