Tuesday, April 8, 2014

ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΡΕ! «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»: ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!


10247320_1465306960353808_426272060548912618_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Η «τυφλή» και οπωσδήποτε «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του αμερικανοσιωνιστικού προτεκτοράτου Σαμαριστάν, μίλησε! Και τι είπε; Ότι οποιοσδήποτε βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα, άρα μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει, χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Ιδού η είδηση που μεταφέρει (με έκδηλο ενθουσιασμό…) ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος»:

«Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά η Χρυσή Αυγή υπέβαλε πριν από λίγους μήνες μήνυση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη επειδή τους αποκάλεσε όλους συλλήβδην «φασίστες και αλήτες». Ίσως να διερωτάσθε τι απέγινε με αυτή τη μήνυση. Σας πληροφορώ ότι μπήκε κατευθείαν στο αρχείο ως… αβάσιμη: «Έπειτα από αυτό έχω την ευκαιρία να τους βρίζω όποτε θέλω. Είναι εκβιαστές και αλήτες. Εγώ από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν ζήτησα να τους κλείσουν όλους μέσα» είπε ο κ. Μπουτάρης».
Μετά, λοιπόν, από το Σύνταγμα, κουρελιάζονται και οι νόμοι του «κράτους»! Και μάλιστα, απ’ αυτούς που έχουν ταχθεί να τους εφαρμόζουν… Οι οποίοι, με την παραπάνω απόφασή τους, δημιουργούν πλέον δεδικασμένο… Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Σαμαρά! Κι αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» την εποχή του Σαμαρά!
(ΥΓ): Όμως, ότι κι αν κάνουν, έρχεται ο Μάιος…

1 comment:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,

διατί κάμνετε τους ανήξερους; Πάντοτε ο Πατριωτικός Χώρος εν Ελλάδι εβλάπτετο από τους Χριστιανούληδες. Δεν ηκούσατε τί είπεν ο Ελληνόψυχος Μπαλτάκος; Δένδιας και Αθανασίου έπεισαν την θεούσαν εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπην Κουτζαμάνη ότι οι Χρυσαυγίται είναι παγανισταί και απειλούν τον Χριστιανισμόν. Θα ετόλμα άλλος εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου (ακόμη κι αν ήτο Εβραίος, Ιεχωβάς ή Συριζαίος) να διώξει με τοιούτον μίσος την Χρυσήν Αυγήν; Όχι, βεβαίως. Μόνον μία θεούσα χριστιανή ως η Κουτζαμάνη θα το έπραττε, διά να προστατεύσει την Ανθελληνικήν παρλαπίπαν των Εβραίων Ραββίνων Σαούλ + Τζόσουα Μπέν Γιοζέφ.
Παύσατε να «δουλεύετε» άλλο τον πατρωτικόν χώρον και είπατε την αλήθειαν, κύριοι της Αντιπληροφορήσεως.

Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails