Friday, April 11, 2014

Η πάμπλουτη Ουκρανή κομμουνίστρια με τις πέρλες που γρονθοκόπησε μέλος του Σβόντοβα (εικόνες)

Η Οκσάνα Καλέτνικ είναι η πάμπλουτη κομμουνίστρια με τις πέρλες που απέδειξε την τεχνική της στις πολεμικές τέχνες γρονθοκοπώντας μέλος του "Σβόντοβα" στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ουκρανικό κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε στο Κμελνίκ και σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης. Έχει διατελέσει επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος στην εταιρεία Roksolaba Company και το 1992 έβαλε τον θεμέλιο λίθο στην διαφημιστική εταιρεία Dali Advertising Agency.
Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, από το 2010 έως το 2012 διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου της Ουκρανίας και τα τελευταία χρόνια είναι βουλευτίνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα. Εχει μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα - κυρίως στις πέρλες - στις ακριβές τσάντες και τα επώνυμα ρούχα ενώ εκτός από πάμπλουτη, η Οκσάνα έχει άποψη και αν δεν μπορεί να την διατυπώσει, τότε δεν διστάζει να την... επιβάλλει.
Χτες, όταν στο ουκρανικό κοινοβούλιο έγινε της... Κορέας, η Οκσάνα δεν έμεινε αμέτοχη.
Ο αρχηγός του Κομμμουνιστικού Κόμματος, Πιοτρ Σιμονένκο, κατηγόρησε το "Σβόντοβα" για αδικαιολόγητη αδράνεια στην κρίση που μαστίζει τη χώρα και εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι το ναζιστικό κόμμα είναι φερέφωνο της Μόσχας, δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή του κόμματος.
Κι ενώ έπεφταν βροχή μπουνιές, κλωτσιές και χαστούκια μεταξύ κομμουνιστών και ναζιστών, ο φακός απαθανάτισε την εντυπωσιακή κομμουνίστρια να...περιποιείται με τα χεράκια της το μέλος του Σβόντοβα , Υuriy Mykhalonysgy.
Ο Ουκρανός ναζιστής δεν ανταπέδωσε τις μπουνιές και η Οκσάνα συνέχισε να εκδηλώνει με βίαιο τρόπο την υποστήριξή της στον επικεφαλής του Κ.Κ, Σιμονένκο.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails