Monday, May 18, 2009

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ

"Η γή είναι το Κεφάλαιο του Εθνους.Αν χαθεί το

κεφάλαιο χάνεται και το Εθνος."


Τι ωραία που μας ξεπούλησε ο Ανδρέας...η πλάκα είναι οτι πολλοί είναι αυτοί που τον μνημονεύουν ακόμη...

Στις 26-9-1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου(υϊός της Εβραίας Μινέϊκο) δύο μέρες μετά τον ανασχηματισμό της Κυβερνήσεώς του,κατέθεσε εις την Βουλήν νομοσχέδιο με το οποίο ανατρέπει το ισχύον,τότε,καθεστώς απαγορεύσεως εις τους αλλοδαπούς να αγοράζουν γή εις τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου και την Κρήτην.Με το νομοσχέδιο αυτό επιτρέπεται εις τους αλλοδαπούς να αγοράζουν γή στην Κρήτη και εις τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου,αρκεί να μην είναι τρομοκράτες και δεν πάσχουν απο Έϊτς.






Απο το βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντή "Ανθρωπος και επιστήμη" - Αφύπνισις -,σελίδα 962





4 comments:

Anonymous said...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

Σπίτι όσο χωρείς και χωράφι όσο θωρείς.

melina56 said...

Δεν ξέρω πώς ζούσες το 69 μέχρι το 81 αλλά για να σχολιάζεις των Αντρέα μάλλον θα ήσουν κοκκός των βορίων προαστίων. Ο Αντρέας έδωσε στον μισώ ελληνικό λαό το δικαίωμα να σηκώσει το κεφάλι στους δημίους και να πη φτάνει φασίσταρια. Έκανε οικογενειακό δίκαιο, έδωσε σε όλους τους έλληνες ένα κομμάτι ψωμί να φαί και ας λένε κάποιοι καλοφαγωμένοι ότι χρέωσε την χώρα. Μακάρι και αυτοί οι κλέφτες να χρέωναν για τον ίδιο λόγο την χώρα και όχι για να κατακλέψουν τον λαό, δεν θέλω να επεκταθώ για το τη έκανε ο Αντρέας αν όμως θέλεις είμαι στην διάθεση σου. Ευχαριστώ
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Το 81 όλοι μας στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ δεν ζούσαμε καν.
Ο Ανδρέας που τον έχει κάνει η πλουτοκρατία "ήρωα" σήμερα ήταν ενας Εβραίος εκ μητρός,μαριονέτα της Νέας Τάξης,που ήρθε στην πεινασμένη Ελλάδα σαν δήθεν αγωνιστής και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αποδόμηση της Εθνικής Συνείδησης των Ελλήνων.
Οι Σιωνιστές συνηθίζουν να προκαλούν πολέμος και καταστροφές σε κράτη και στη συνέχεια για να περάσουν τους δικούς τους ανθρώπους,σαν "σωτήρες".
Οι Ελληνες πρέπει να σκεφτούν επιτέλους ποιοί στην πραγμτικότητα τους κλέβουν το ψωμί σαν Εθνος-κράτος γιατί αλλιώς θα είμαστε σκλάβοι μια ζωή.

Εμείς στην Αντιπληροφόρηση ηγέτες Εβραίους δεν θέλουμε.Προτιμούμε να πεινάμε παρα να μας διοικούν Εβραίοι.
Οσον αφορά για τα χρέη του Ανδρέα.Ηταν ο πρώτος που μας υπερχρέωσε στους ομοφύλους τους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες.

Anonymous said...

οταν δανειζομασταν, περναγαμε καλα και ειμασταν χαρουμενοι. τωρα που χρωσταν και τα δισεγγονα μας, πεταμε μαλακιουλες.

ασχημο πραγμα ο δανεισμος ρε παιδι μου το λεει και το ταλμουδ. να δανειζεις στους μη εβραιους... οσα περισσοτερα δανειστουν, τοσο το καλυτερο αλλα μη δανειζεσαι ποτε. (και ασε τους να πνηγουν στο χρεος και να σου υποχρεωνονται) οπως συνεβη και με τη χωρα μας δλδ..


ασχετο, τη βιλλα των δις πως την εχτισε ο παπανδρεου ειπαμε??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails