Friday, October 16, 2009

H Lady Renouf ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Απο το Λονδίνο,όπου μένει,η Λαίδυ Michèle Renouf πήγε πρόσφατα στις Βρυξέλες και εκεί,εξοπλισμένη με τις απαραίτητες εγκρίσεις,στις 6 Οκτωβρίου 2009,συμμετείχε στη διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα "Αρνηση και Δημοκρατία στην Ευρώπη".Η διάσκεψη ήταν αφιερωμένη στην προετοιμασία ενός Πανευρωπαϊκού νόμου που ποινοκοποιεί τον αναθεωριτισμό(συγκεκριμένα,την "Αρνηση του Ολοκαυτώματος"),η διάσκεψη προσέλκυσε περίπου 200 ανθρώπους,μεταξύ των οποίων μερικά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Η διάσκεψη ήταν υπο την αιγίδα του Γερμανού Ελμαρ Μπρόκ,ενός πρώην δημοσιογράφου,που τώρα είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Σε έναν μεγάλο απολογισμό στην αγγλική γλώσσα η Lady Renouf συνοψίζοντας το περιεχόμενο των ποικίλων θεμάτων,φυσικά όλα σχετικά με τον αντιρεβιζιονισμό.




Ανάμεσα στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται στην ατζέντα της είναι πολλές του Gilles Karmazyn, που μέχρι τώρα,στις προσπάθειές του να ανακαλύψει τους ρεβιζιονιστές στο διαδίκτυο,είχε καταφέρει να αποκρύπτει το πρόσωπό του.

Το πιο εκπληκτικό όμως απο όλα είναι οτι η Lady Renouf κατάφερε να πάρει άδεια ωστε να μιλήσει μετά απο τις προκαθορισμένες ομιλίες των ανθρώπων που έπαιρναν μέρος στη διάσκεψη,ζητώντας να γίνει ανοικτός διάλογος με θέμα το "Ολοκαύτωμα" και κάνοντας ένα βήμα παραπέρα ζήτησε,προκειμένου να πυροδοτήσει την συζήτηση,να παρασχεθεί έστω μια απόδειξη της ύπαρξης θαλάμων αερίων απο τους Ναζί.


ΠΗΓΗ


4 comments:

Anonymous said...

Ωραίο πράμα αυτή η Lady, μωρ' αδερφέ μου!

Anonymous said...

MPRAVOTIS. AN IPIRHAN ALOI 20 SAN AFTOI OI EVREOI THA TREHANE NA KRIFTHOUN ME 1000. ALA POU TETIA TIHI. OI POLITIKOI SIMERA TA PANTELONIA TA FOROUN GIA PARAPLANITILOUS LOGOUS

Anonymous said...

Αυτή η Lady κάτι ξέρει. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ όμως ότι δεν θα καταφέρει τίποτα. Έχουμε πλέξει τα πάντα έτσι ώστε οι αποδείξεις να είναι υπέρ μας. Οι εφημερίδες μας, οι τηλεοράσεις μας και όλα τα παρόμοια έχουν βάλει όλα αυτά τα χρόνια τόσο βαθιά στα κούφια κεφάλια σας ότι υπήρξε ολοκαύτωμα. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι κάθε προσπάθεια απόδειξης του αντιθέτου είναι μάταια. Δεν μπορείτε να αντιλειφθείτε ακόμα - γιατί δεν διαθέτετε τα προσόντα - που είστε εσείς και τι κάνουμε εμείς. Πάντα μας λέγανε για τις ικανότητές σας αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Πόσο δίκαιο είχαν.

Anonymous said...

Εξυπνη, με θαρρος και νοστιμη ! Που θα βρω και εγω ενα τετοιο κοριτσαρο, μου λετε ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails