Wednesday, December 26, 2012

Απόλυτη επιβεβαίωση του Δελτίου των 11

Προσοχή δεν ειναι πλάκα

Οι Φασίστες που ήρθαν από το Λονδίνο χτύπαγαν αλύπητα τον Stratoulis με φτερά 

Χθες γράφαμε :  http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2754.html  
«Οι ακροδεξιοί που επιτέθηκαν στον Μεχμέτ Stratoylis, επειδή ήθελαν να παραπλανήσουν τις αρχές και να μην του κάνουν εξωτερικά εμφανή τραύματα, τον κτυπούσαν αλύπητα με φτερά για να του κάνουν μόνον εσωτερικά τραύματα και να προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία. Για αυτό φώναζε, «με σκοτώνουν» το Μεχμέτ. 
Σήμερα, οι αριστεροί Ρουφιανογράφοι και ο «θεός» Εισαγγελάτος έγραψαν:
«Το γεγονός ότι δεν είχε …καρούμπαλο ο Στρατούλης δεν σημαίνει ότι δεν τον χτύπησαν. Τα παλιά τα χρόνια -όχι και πολύ παλιά- οι βασανιστές στις πολλές και διάφορες χούντες του κόσμου εκπαιδεύονταν να χτυπάνε τους κρατούμενους με τέτοιο τρόπο και δύναμη ώστε να μην μένει κανένα σημάδι βασανισμού». 
Ακριβώς όπως το αποκαλύψαμε πρώτοι. Τον χτυπούσαν αλύπητα με...
φτερά. 
Βέβαια οι ρουφιάνοι απόγονοι της Εταιρείας δολοφόνων της ΟΠΛΑ, τα πάνε παραπέρα. «Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από τους «ηλεκτρονικούς νταήδες» που «χειροκροτάνε» τις «καρπαζιές» και τις «κλωτσιές» ψήφιζαν χρόνια τώρα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ! Όπως και να ‘χει ,για όποιους λόγους κάποιος μπορεί να υποστηρίζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της καλό θα είναι να είναι έτοιμος για όλα! Τότε θα πρέπει να εύχονται να τους …κάνουν και καρούμπαλα. Για να πιστέψουν οι υπόλοιποι ότι τους χτύπησαν! 
Κάπως έτσι οι έμμισθοι «αριστεροί» δολοφόνοι έκαψαν τους ανθρώπους στη ΜΑΡΦΙΝ.

http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/11.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails