Tuesday, December 18, 2012

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (ΦΩΤΟ)



eglimat2
Μακάβριο έγκλημα ανακάλυψε η αστυνομία στις 08.30 το πρωί, στην οδό Σκεπαστού 17 στην Θεσσαλονίκη, όταν τυλιγμένο με χαλί, βρέθηκε το πτώμα ενός 80χρονου συνταξιούχου φιλόλογου, μέσα σε κάδο ανακύκλωσης!
eglimat
Το πτώμα βρήκε η υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας του δήμου, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου. Ο συνταξιούχος που αγνοούταν από την περασμένη Τρίτη, νοίκιαζε όπως είπαν οι γείτονές του στην αστυνομία, σε αλλοδαπούς, τα διαμερίσματα που είχε σε διάφορες περιοχές αλλά και δωμάτια μέσα στο ίδιο του το σπίτι για 10 ευρώ.
eglimat3
Αν και έχουν γίνει ήδη διάφορες προσαγωγές υπόπτων,  η αστυνομία αναζητεί έναν Μαροκινό ως κύριο ύποπτο για την δολοφονία του φιλόλογου ο οποίος φαίνεται να έμενε στο σπίτι του ηλικιωμένου. Το διαμέρισμα ήταν εξαιρετικά βρώμικο και ακατάστατο, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έντονη δυσοσμία που προερχόταν από αίμα που είχε ποτίσει τα σεντόνια. Σύμφωνα με αυτό η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το έγκλημα να έγινε μέσα στο σπίτι και ο δράστης ή οι δράστες να πέταξαν το πτώμα του στα σκουπίδια.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8679:2012-12-17-21-38-20&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails