Thursday, December 20, 2012

Δεν εμπιστεύονται τα κατεστημένα ΜΜΕ οι Έλληνες!


Αχτίδα ελπίδας και φωτός



Μπορεί οι Έλληνες να απάντησαν στο «Ευρωβαρόμετρο», σύμφωνα με την τηλεκαθοδήγηση, ότι τα τέσσερα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε εθνικό επίπεδο είναι , η ..ανεργία (58%), η οικονομική κατάσταση (55%), το δημόσιο χρέος (20%) και η φορολογία (17%), αλλά στην ερώτηση «τείνετε να εμπιστεύεστε ή όχι τον γραπτό Τύπο;», το 77% των Ελλήνων απάντησε «μάλλον όχι», έναντι 54% των Ευρωπαίων. «Μάλλον ναι» απάντησε το 20% των Ελλήνων, έναντι 40% των Ευρωπαίων.
Στην ίδια ερώτηση για την τηλεόραση, «μάλλον όχι» απάντησε το 84% των Ελλήνων, έναντι 47% των Ευρωπαίων και «μάλλον ναι» απαντά το 15% των Ελλήνων. Αυτή είναι είδηση. Τα πρόβατα μπούχτισαν κουτόχορτο.
Το 84% λέει «μάλλον όχι» στην Ολγα, τον Γιαννάκη, τον Σουλεϊμάν/Αντένα, τον Σκάαααι, και τους Ρουφιανογράφους. Δηλαδή είναι πιθανό οι Έλληνες, να πουν σε λίγο ότι, τα τέσσερα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η ξένη κατοχή, η τραπεζική Χούντα, η παγκόσμια διακυβέρνηση, και η ταλμουδική συμμορία; Υπάρχει αχτίδα φωτός και Ελπίδας….

http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5546.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails