Saturday, December 8, 2012

Το ΕΒΡΑΙΚΟ συμβουλιο της Ελλαδος συγχαιρει τον Βενιζελο επειδη κανει επιθεσεις στην Χρυση Αυγη!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Πλήρης επιβεβαίωσις του "Στόχου" στο θέμα Εβραίων - Βενιζέλου - Απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής: Πρώτοι εμείς γράψαμε ότι όλη αυτή η φούρια του χοντρο-Βενιζέλου να βγάλει παράνομη την Χρυσή Αυγή, οφείλεται στην αφόρητη πίεση των Εβραίων που εξοργίστηκαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν ανέφερε μέσα στην Επιτροπή της Βουλής ότι οι 5 πρώτοι στην 



Λίστα Λαγκάρντ είναι Εβραίοι!..

Για να εξιλεωθεί στους πανίσχυρους Εβραίους γι' αυτή την γκάφα του, ο Βαγγέλας έχει κάνει σκοπό της ζωής του να απαγορευτεί η λειτουργία της Χρυσής Αυγής. Πρίν από λίγο, το "Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος" (ΚΙΣΕ) χαιρέτισε την πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:ς: «Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και τις ολοκληρωμένες προτάσεις του για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής, ξενοφοβικής, νεοναζιστικής βίας και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως αντισυνταγματικού μορφώματος, χαιρετίζει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος».

Στην επιστολή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι το Συμβούλιο ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του κ. Βενιζέλου για συντονισμό ενεργειών και ότι τίθεται στη διάθεσή του για κάθε συνεργασία, που θα συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας μας και στη συνειδητοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύουν από τη διάδοση των πρακτικών βίας και μίσους που πρεσβεύουν οι νοσταλγοί του Ναζισμού στην Ελλάδα. «Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερία και του ανθρωπισμού», καταλήγει η επιστολή των εν Ελλάδι Εβραίων.

http://stellaioannidou.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7686.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails