Friday, April 26, 2013

Τον απέλασαν γιατί είναι.. όμορφος!



Το όνομά του είναι Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκαλά και είναι φωτογράφος, ηθοποιός, ποιητής από το Ντουμπάι… Μπορεί το όνομά του να μη λέει τίποτα στους περισσότερους, όμως για την Σαουδική Αραβία, αποτελεί τη νούμερο ένα απειλή.

Ο Ομάρ Μπορκάν Αλ Γκαλά είναι όμορφος, με καλογυμνασμένο σώμα, με βαθύ βλέμμα και αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους εκδιώχθηκε από τη Σαουδική Αραβία, την οποία είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Πρόληψη Βίας, επίσης γνωστή ως θρησκευτική αστυνομία, ο Αλ Γκαλά και άλλοι δύο άνδρες ήταν υπερβολικά όμορφοι με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος οι γυναίκες της περιοχής να σκανδαλιστούν και να μην αντισταθούν στην ακαταμάχητη γοητεία τους.

Ο ίδιος, μετά την εκδίωξή του ευχαρίστησε μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook όλους όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και αυτοί ήταν πολλοί… Μέσα σε λίγες ημέρες από την δημοσιοποίηση της αυστηρής απόφασης της Επιτροπής, ο Αλ Γκαλά αύξησε κατά πολύ τον αριθμό των διαδικτυακών φίλων του, ενώ η προσωπική του σελίδα στον γνωστό ιστότοπο έφτασε τα 156,200 likes. 


http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_4807.html

protothema.gr

1 comment:

Anonymous said...

Iησούς Χριστός ΝΙΚΆ
και Όλα τα μουτζαχεντίνια
σκορπά!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails