Tuesday, November 24, 2015

ΣΟΚ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ!ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!


rosos-pilotos3

Εδώ και λίγα λεπτά στο youtube ανέβηκε βίντεο που απεικονίζει νεκρό έναν από τους 2 πιλότους.. Με κάθε επιφύλαξη το δημοσιεύουμε
μακ

13:06 ΤΩΡΑ: Ο αντιπρόεδρος της Δούμα ζήτησε από τους Ρώσους τουρίστες να εγκαταλείψουν την Τουρκία

Νεκρός ο ένας πιλότος του ρωσικού αεροσκάφους που κατέρριψε η Τουρκία

Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος που κατερρίφθη ανήκει στην ρωσική πολεμική αεροπορία και είναι ένα Su-24
Το υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος που κατερρίφθη δεν είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, μετέδωσε το πρακτορείο RIA και τόνισε ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το ρωσικό αεροσκάφος βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης του, μετέδωσε το IFAX.
Το υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι οι δύο πιλότοι έπεσαν με αλεξίπτωτα, αλλά η τύχη τους παραμένει άγνωστη.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN turk μετέδωσε, επικαλούμενο τοπικές πηγές ότι ο ένας από τους πιλότους βρίσκεται στα χέρια τουρκμενικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία.
Μαζί με τα Su30M που εχει αναπτύξει η Ρωσία στη Συρία έχει σύμφωνα με πηγές αναπτύξει δώδεκα Su-24 Fencers στη Συρία επίσης.Τα αεροπλάνα αυτά λειτουργούν ως επιθετικά αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς που θα είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας στοχευμένες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων των ανταρτών σε ολόκληρη τη Συρία.
ΩΡΑ 11:01 Τουρκικά F-16 κατέρριψαν σήμερα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος Su-24 που είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο κοντά στα σύνορα με τη Συρία, αφού αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους, δήλωσε στο Reuters τούρκος στρατιωτικός.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails