Tuesday, December 22, 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!

Η ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή κυριαρχεί στην σημερινή πολιτική ειδησιογραφία. Η συζήτηση συνεχίζεται από το πρωί στο ελληνικό Κοινοβούλιο και όταν... ολοκληρωθεί, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.
Μία ψηφοφορία που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι πολιτικές ζυμώσεις... καλά κρατούν τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, η πρώτη σοβαρή κόντρα στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι γεγονός, αφού το κόμμα του Πάνου Καμμένου τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

Στα όχι συγκαταλέγονται και η Χρυσή Αυγή, αλλά και το ΚΚΕ, ενώ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, εκτός αν αποσύρει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διατάξεις που αναφέρονται στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Βγάλτε αυτές τις διατάξεις και ψηφίζουμε μαζί το Σύμφωνο Συμβίωσης» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής.
Και μέσα σε αυτό το κλίμα ο πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη από τους ομοφυλόφιλους για την καθυστέρηση στην ψήφιση τοιυ νομοσχεδίου.
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την υπεράσπιση της ισοτιμίας απέναντι στο νόμο σε όλους τους συμπολίτες μας. Σήμερα αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, να πορευτούν το δικό τους δρόμο στη ζωή, όπως τους αξίζει. Να έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και στο θάνατο. Κλείνει ένας κύκλος οπισθοδρόμησης και ντροπής για το ελληνικό κράτος που οδήγησε σε καταδίκες. Ένας κύκλος περιθωριοποίησης ενός μεγάλου κύκλου συνανθρώπων μας.
Έστω και καθυστερημένα κλείνει ο κύκλος. Αντί να πανηγυρίζουμε θα έπρεπε να ζητάμε συγγνώμη από εκατοντάδες συμπολίτες μας, που όλα αυτά τα χρόνια εδώ στερούνταν δικαιώματα. Και κυρίως σε όλους όσους δεν είχαν το δικαίωμα να σταθούν δίπλα στον πόνο», είπε ο πρωθυπουργός.

1 comment:

Anonymous said...


S'AYTES TIS STIGMES DYSKOLION STHN ELLADA LE PEINA KAI FTOXOPIOISH H KYVERNHSI NIAZETAI GIA TIS LOUGRES

KALO PARADEIGMA GIA TH NEOLAIA DINETAI OI LOUGRES EINAI AROSTOI STO MYALO SAN DEN NTREPOMASTE NA TOUS DOSOUME KAI TIS ADEIES YOTHESIAS PAIDION KAI NA MIN KSEXORIZOUN PIA EINAI H MANA KAI PIOS O PATERAS EGINE MODA VLEPETE EMEIS AKOLOUTHOUME TO PARADEIGMA TON ALLON EPREPË NA NTREPOMASTE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails