Saturday, June 4, 2016

Οι ανοησίες του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, στην Νέα Υόρκη: Αποκάλεσε τον Τραμπ ''ζώο''

Ευρισκόμενος στην Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καλεσμένος από τους Αμερικάνους Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα, οι οποίοι τον τίμησαν με το «Βραβείο Δαμασκηνός» (απονεμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο), σε συνέντευξη (1 Ιουνίου 2016) με τον Brian Lehrer στο Δημοτικό, μη κερδοσκοπικό-εμπορικό ραδιόφωνο WNYC, ερωτήθηκε γιά τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικάνικου Κόμματος γιά την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο δήμαρχος, αποκάλεσε τον Τραμπ ''ζώο'' (''I think he's an animal'') και τόνισε: «...Αν οι ΗΠΑ εκλέξουν τον Τραμπ ως πρόεδρο, θα είναι μια πολύ πολύ μεγάλη απογοήτευση για μένα. Διότι έχω μια καλή άποψη για την αμερικανική δημοκρατία και τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών... O Τράμπ είναι εκτός πραγματικότητας».




Δεν κατανοούμε τον λογική -αν υπάρχει- δημοτικού ''άρχοντα'' Ελλάδας, ευρισκόμενου στις ΗΠΑ, να κάνει δηλώσεις σε δημοτικό ραδιόφωνο και να αποκαλεί τον (πιθανά αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ), Τραμπ ως ''ζώο''. Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα ρίχνουν συχνά... ''πορδές'', που βαφτίζονται ''σημαντικές δηλώσεις'', αλλά ποιός ο λόγος να τις εξάγουν στις ΗΠΑ, εκθέτοντας (και) την Ομογένεια;... (Η δήλωση στο 7ο λεπτό)
Σημ.: Η ''δήλωση'' σίγουρα καταγράφηκε από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ. Απλά, αυτό δεν ασχολήθηκε (τώρα), επειδή ο κάθε Μπουτάρης (που χρησιμοποιήθηκε από το -σε παρακμή ευρισκόμενο- ''εβραιο-ισραηλινο λόμπι''), θεωρείται άγνωστος και ασήμαντος στις ΗΠΑ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails