Monday, June 20, 2016

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ? ΝΕΑ «ΘΑΥΜΑΣΤΑ» ΕΡΓΑ ΤΟΥ ISIS! (πολύ σκληρές φωτό)


ΦΟΤΟ1Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μην αναμένεται από την ISIS, είναι ότι δεν θα βρίσκουν πάντα νέους, «δημιουργικούς» τρόπους για να επιβάλλουν φρικτά μαρτύρια για χάρη του Αλλάχ. Αυτό δείχνει και η παρακάτω φρικτή περίπτωση.

Μια μητέρα στην κατεχόμενη στην πρωτεύουσα των Τζιχαντιστών Ράκκα της Συρίας, έδωσε εντολή στο κοριτσάκι της 4 ετών να πάει στο σπίτι αλλά εκείνο αρνήθηκε και τότε η μητέρα του είπε θυμωμένη : «άκουσε αν δεν πάς στο σπίτι ορκίζομαι στον Θεό θα σε αποκεφαλίσω αν δεν το κάνεις». Η γυναίκα απείλησε το παιδί της που δεν υπάκουε άλλη μια φόρα με την ίδια φράση. Την ίδια στιγμή ένα από τα μέλη της ISIS ακούσει αυτό και είπε στην μητέρα «αφού το ορκίστηκες στο Θεό θα πρέπει να αποκεφαλίσεις το κορίτσι σου». Η μητέρα φυσικά αρνήθηκε λέγοντας ότι το είπε πάνω στα νεύρα της.
url2
Τότε οι πιστοί μαχητές του ISIS για να εφαρμόσου τον νόμο της Σαρία ανέλαβαν να εκτελέσουν το παιδί.Αλλά δεν τους έφτασε αυτό. Αφού αποκεφάλισαν το μικρό παιδί μούσκεψαν τα χέρια της μητέρας του στο αίμα του παιδιού της.
url
Το φριτκό αυτό περιστατικό το ανέφερε μια Συρία που δραπέτευσε πρόσφατα από την οργή του ISIS, (επίσης γνωστή ως ISIS, ISIL και Daesh)  και κατέφυγε στην Τεχεράνη σύμφωνα με  το Al Alam Διεθνές News Channel, με την προϋπόθεση της ανωνυμίας για ένα τόσο τρομακτικό περιστατικό που οδήγησε στην αποκεφαλισμό ενός αθώου παιδιού.
Οι «αξιωματούχοι» δήλωσαν ότι η δολοφονία του παιδιού ήρθε μετά από την εκτελέση και του πατέρα του παιδιού ο οποίος φέρεται να είχε σκοτώσει πριν από λίγο καιρό 2 μαχητές τον ISIS.
Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, είχε αναφερθεί ότι  αγωνιστές του ISIS εκτελέστηκαν 11 χριστιανούς ιεραπόστολους και ένα 12-year-old αγόρι κοντά στο Χαλέπι.
ΦΟΤΟ2
Ο  υπεύθυνος του υπουργείου συνδεδεμένες με τους ιεραποστόλους ανέφερε στην αποστολή Christian Aid Βιρτζίνια  ότι πριν από τη δολοφονία του αγοριού, οι μαχητές   έκοψαν  όλα τα δάχτυλα από το χέρι του παιδιού  μπροστά στον πατέρα του. Φέρεται να πρότειναν στον πατέρα ότι θα σταματήσουν να βασανίζει το γιο του αν θα υποταχτεί στο Ισλάμ. Εκείνος δεν το έκανε και έτσι αποκεφάλισαν και άλλους 11 χριστιανούς.
Μαρκ. 9,42 καὶ ὃς ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, καλόν ἐστιν αὐτῷ μᾶλλον εἰ περίκειται λίθος μυλικὸς περὶ τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ βέβληται εἰς τὴν θάλασσαν
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails