Sunday, June 5, 2016

ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΑΜΟ: ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ HOT SPOTS Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
Τις θέσεις της νουδούλας για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα πήγε να παρουσιάσει ο φον Κούλης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Σάμο και την ώρα που τις παρουσίαζε είχαμε άγριες συμπλοκές με δεκάδες τραυματίες μεταξύ των απρόσκλητων στο hot spot του νησιού, φωτιές και εκτεταμένες καταστροφές. Προφανώς, ο φον Κούλης είναι… γουρλής σαν τον… αρχιγκαντέμη πατέρα του…

Επί της ουσίας, οι «θέσεις» της νουδούλας επί του θέματος ήταν μηδέν εις το πηλίκον! Πολλά λόγια για τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , ωραιοποίηση της κατάστασης που υπήρχε επί ΝΔ και από προτάσεις, μεγαλοστομίες χωρίς καμιά ουσία, που δεν μπορούν να κρύψουν την παντελή έλλειψη διαφορών με την σημερινή ακολουθούμενη πολιτική!
Για την ιστορία, να αναφέρουμε «την ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και παράνομων μεταναστών» (χωρίς να πει τι θα κάνει με τους λαθρομετανάστες…), όσοι εισέρχονται παρανόμως στη χώρα «να πηγαίνουν σε δομές και να μην περιφέρονται στους δρόμους» (λέγοντας «δομές» εννοεί τα hot spots…) και αποφυγή συγκέντρωσης πολλών απρόσκλητων σε μια περιοχή, αλλά διασπορά τους σ’ ολόκληρη τη χώρα!
Εν τέλει, ο φον Κούλης, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τη λέξη «απελάσεις». Και χωρίς απελάσεις δεν πρόκειται να λυθεί το «προσφυγικό» στον αιώνα τον άπαντα!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails