Saturday, October 15, 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Κ’ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 9.000 ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ



* Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, προκειμένου να αποσυρθεί η εφημερίδα από τα περίπτερα(!) και να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση των υπόλοιπων ονομάτων της λίστας, θα βγει στις 11 το πρωί της Κυριακής.
**Από κανέναν δεν αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο η εγκυρότητα της λίστας και των δημοσιευθέντων ονομάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τα όσα έχουμε δημοσιεύσει και την εγκυρότητα και αξιοπιστία του ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
**Αξιόλογος και ακριβοδίκαιος ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών που εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα με την σύσσωμη παρουσία του Ύπατου Συμβουλίου και ελπίζουμε και αναμένουμε σε μια εποχή που η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.

EXOFYLLO MAKELEIO
Άγρια μάχη στα Δικαστήρια
sarakis k erdas
Σύμφωνα  με πληροφορίες  οι δικηγόροι της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, κ. Παύλος Σαράκης και Χρήστος Έρδας υπέβαλαν 3 βασικές ενστάσεις στο αίτημα της «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ» που συζητήθηκε στις 5 το απόγευμα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδων για απαγόρευση της κυκλοφορίας της εφημερίδος και των ονομάτων της λίστας/
Α) Ένσταση για την έλλειψη του κατεπείγοντως που οι ίδιοι οι Μασόνοι, προέβαλαν
Β) Ένσταση της εταιρείας που προέβαλε το επιχείρημα για την ύπαρξη δικαιολογημένου ενδιαφέρον της δημοσίευσης των ονομάτων
καθώς και ότι
Γ ) Δεν υπάρχει καμία βλάβη που θα μπορούσε να υποστεί ένα «Φιλανθρωπικό Σωματείο» όπως και τα μέλη του, «από την δημοσίευση των ονομάτων των μελών του»
Επίσης από τους νομικούς παραστάτες της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, προεβλήθη το επιχείρημα ότι δεν υφίσταται ουδείς λόγος για να κρύβεται ένα σωματείο και τα μέλη του , ένα Νομικό Πρόσωπο που διέπεται από τις αστικές αρχές της δημοσιότητας, ένα σωματείο που διέπεται από τις αρχές της δημοσιότητας με μέλη που υπογράφουν και με Διοικητικό Συμβούλιο που δεν είναι άγνωστο και αφανές υπό το μανδύα σκότους ή αφάνειας.

Η   πλευρά της Μεγάλης Στοάς
stoa-630x400
Υποστηρίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίευσης της λίστας των 9.000 ονομάτων και ότι με την δημοσίευση προσβάλλεται η δημόσια ζωή των μελών τους . «Η λίστα των μελών είναι κρυφή, μυστική  καθώς δεν αφορά κανέναν, στο τι πιστεύουν και που ανήκουν».
Επίσης υπογραμμίζουν ότι είναι  «Εσωτερικό ζήτημα» καθώς και ότι η λειτουργία του «φιλανθρωπικού σωματείου»…. «διακρίνεται για την μυστικότητα» και ότι δεν υπάρχει δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον. Επίσης η Μεγάλη Στοά κατά τους ισχυρισμούς της, αντιμετωπίζει τον φόβο της δημοσιεύσης και των υπολοίπων ονομάτων, γεγονός που φαίνεται ότι τους προβληματίζει. Το γιατί βεβαίως το γνωρίζουν οι ίδιοι και οι παραστάτες τους.
Την πλευρά του Υπάτου Συμβουλίου του Τάγματος εκπροσωπεί η δικηγόρος  Α. Καίσαρη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails