Wednesday, October 19, 2016

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ στην Πεντέλη για το φαινόμενο που ταλανίζει την περιοχή τον τελευταίο καιρό. Μιλήσαμε με κατοίκους ώς μοναδικό βήμα για να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον τρόμο που βιώνουν.
«Χάνουμε τον τόπο μας».

Ο Μ.Κ., κάτοικος Νέας Πεντέλης φοβάται για αυτόν και την οικογένειά του με τα καθημερινά φαινόμενα αλητείας και σατανισμού που τρομοκρατούν την περιοχή. «Έχουμε γίνει ξένοι στον ίδιο μας τον τόπο. Προχτές πήγα την κόρη μου για ποδήλατο και γυρίσαμε άρον-άρον γιατί ο Άγιος Σύλας είχε κατακλυστεί με μαυροφορεμένους μαλλιάδες, μπλούζες με πεντάλφες και άλλα αίσχη σατανιστικά! Δεν θέλω το παιδί μου να βλέπει τέτοια πράγματα – είμαστε Χριστιανοί!»
Στην ίδια περιοχή, η Κική, 28 ετών φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα. «Βγήκα χτες να πάω για νύχια λίγα στενά πιο κάτω και φοβήθηκα. Είχαν διασκορπιστεί σε παρέες και με κοιτούσαν απειλητικά. Κάρφωναν το βλέμμα τους στον επίχρυσο σταυρό που φοράω. Ένας έβγαλε το πράμα του κι άρχισε να κατουράει το τειχάκι της εκκλησίας!»
«Τριγυρνούν με μαύρα κεριά στα χέρια γύρω από το νεκροταφείο».
tumblr_n2hkdmca9m1s2tkpto1_500
Κάτοικοι των Άνω Μελισσίων και της Νέας Πεντέλης παρατηρούν με τρόμο τα φαινόμενα. «Πριν πέσει το σκοτάδι τρέχουμε και κλειδαμπαρωνόμαστε, γιατί μόλις φύγει και ο τελευταίο φως εμφανίζονται όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι με κεριά στα χέρια και σε ομάδες κατεβαίνουν απ’ τα λεωφορεία σε Μελίσσια και Πεντέλη και πηγαίνουν αμίλητοι προς το νεκροταφείο» (Γιάννης Ξ., 45, Άνω Μελίσσια).
Η κυρία Μαριάννα, 65, είχε πάει να ανάψει ένα καντυλάκι στον τάφο του συζύγου της και γύρισε πίσω. «Έρχομαι εδώ πέντε χρόνια για να δω τον συγχωρεμένο τον άντρα μου, αλλά πιά φοβάμαι. Κάθονται όπου βρούνε γύρω από το νεκροταφείο, άλλοι τριγυρνάνε γύρω-γύρω σαν τις άδικες κατάρες και ανάβουν φωτιές και μιλάνε αλλόκοτα λόγια στα δαιμόνια. Φοβόμαστε πολύ όλοι εδώ».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails