Monday, October 24, 2016

Επιστολή Αναγνώστη: Οδοιπορικό στην "ξένη" Αθήνα - Ξύπνα Έλληνα πεθαίνεις και δεν το βλέπεις!


Γράφει ο Σπυρίδων Μ. 
Μεγάλη και "εποικοδομητική" η βόλτα μου σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.
Ξεκινώντας, λέω να περάσω μία βόλτα μέσα απο το Ζάππειο έτσι για λίγο ας πούμε οξυγόνο...
Ο Εθνικός μας κήπος ένα ρημαδιό και τα Ελληνικά μπορείς να τα ακούσεις μόνο απο κανένα κουνέλι ή κανένα κρι-κρι που είναι στα κλουβιά τους...
Μπαίνω στον χώρο του Ζαππείου και εκεί που περπατώ βλέπω στην άκρη του πεζοδρομίου ένα μεγάλο τσαντίρι από δέντρο σε δέντρο, δεμένο, και μέσα να "κατοικούν" 2 άνθρωποι και 2 σκυλιά...έκπληξη! Μέσα στο Ζάππειο τσαντήρι; Τέλος πάντων τραβάω ένα βιντεάκι και φεύγω προς Σύνταγμα.
Επάνω απο τα σκαλοπάτια στο πεζοδρόμιο,βλέπω καμμιά 30αριά Έλληνες με Σημαίες και μία ντουντούκα και κάπως χάρηκα και ξέχασα την σαπίλα που είδα πριν λίγο.Λέω κάτσε να κάνουμε ένα τσιγάρο να δούμε αν μαζευτούνε κι άλλοι. Πάω κάτω στην πλατεία και περιμένω.....έχουνε βάλει μουσική 5 6 πιτσιρικάδες και χορεύουν!
Εκατοντάδες κόσμος περνάει και βλέπω να μην σταματάει κανείς στους Έλληνες με τις σημαίες, αλλά όλος αυτός ο όχλος σταμάτησε για να δει τους πιτσιρικάδες που κάνανε την πλάκα τους.Αυτή ήτανε η πρώτη ψυχολογική σφαλιάρα. Φεύγω τσαντισμένος και κατεβαίνω προς την Σωκράτους...
Εκεί συναντώ το άπαρτο κάστρο των Ταλιμπάν σε περίπτωση πολέμου..
Αποτέλεσμα εικόνας για athens ghetto
Εξαφανίζομαι απογοητευμένος απο την εικόνα και συνεχίζω τον "μαζοχισμό μου" πηγαίνοντας από Ομόνοια προς την πλατεία Βάθης.
Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας
Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανικά μαγαζιά αθήναΒγαίνω Αχαρνών και πέφτω πάνω στην κατάληψη για τους "πρόσφυγες" εκεί που κάποτε ήτανε σχολείο για Ελληνόπουλα....προχώρα αδερφέ μην κοντοστέκεσαι είναι επικίνδυνα στην χώρα των Ταλιμπάν!
Πάω σε στάση να πάρω λεωφορείο για κάπου προς τα βόρεια.....Μία στάση πιο πριν είναι η αφετηρία του λεωφορείου,αλλά μόλις έρχεται είναι ήδη γεμάτο και ζέχνει "ψευτο-προσφυγίλα".
2 ξανθιές, αλληλέγγυες προφανώς, εξηγούν στους λαθρομετανάστες του λεωφορείου η μία αγγλικά η άλλη ιταλικά,πως να πάνε σε κάποια σπίτια που τους περιμένουν. Κάνω υπομονή και παρακάτω βρίσκω καρέκλα και κάθομαι στο τζάμι.
Και κάπου λίγο παρακάτω τρώω την δεύτερη δυνατή ψυχολογική σφαλιάρα αντικρύζοντας τον πάλαι ποτέ Αγ.Παντελεήμονα να έχει πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν και να είναι βουτηγμένος στα σκουπίδια και στους ξένους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ
Αυτός ο τόπος που κάποτε οι κάτοικοι έδωσαν το αίμα τους για να παραμείνει Ελληνικός, τώρα έχει παραδοθεί εξ ολοκλήρου στις ορδές των λαθρομεταναστών, ελέω προδοτών πολιτικάντηδων.
-Συμπέρασμα; Σιχάθηκα αλλά δεν θα εγκαταλείψω τον αγώνα για κάθαρση της Πατρίδας μου. Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα. Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείψει την χώρα και να φύγει σαν τους... "Σύριους πρόσφυγες". 
Έχουμε πόλεμο! Αθόρυβο χωρίς ομοβροντίες αλλά κάθε μέρα πέφτει και ένα κάστρο μας χωρίς φωνές, χωρίς ουρλιαχτά χωρίς πυροβολισμούς! Μόνο με υπογραφές!
Και στις υπογραφές που βάζουν οι πολιτικάντηδες δεν είναι μόνοι τους υπεύθυνοι!
Κάποιοι τους δίνουν την δύναμη με την ψήφο τους.
Κάποιοι τους εξουσιοδοτούν με την σιωπή τους και την αδράνεια τους να το κάνουν.
Ξύπνα ρε Έλληνα, πεθαίνεις και δεν το βλέπεις!
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι φωτογραφίες αρχείου. 
Αλλά δεν έχουν καμία διαφορά από την πραγματικότητα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails