Monday, March 6, 2017

Η Πατρίδα αργοπεθαίνει: Το 2050 θα είμαστε 2 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες!

Η Πατρίδα αργοπεθαίνει: Το 2050 θα είμαστε 2 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες!
Άκρως εφιαλτικά ήταν όσα παρουσιάστηκαν στο πάνελ του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών αναφορικά με το δημογραφικό και τις συνέπειες που έχει στο ασφαλιστικό.
Άκρως εξοργιστικά βέβαια είναι και όλα όσα προτάθηκαν ως "λύσεις" για το δημογραφικό πρόβλημα, αφού οι... προοδευτικοί (αριστεροί και δεξιοί) επιζητούν ανοιχτά την αλλοίωση του πληθυσμού με την αθρόα ενσωμάτωση λαθρομεταναστών.

Αρχικά, ο καθηγητής Δημογραφικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βύρων Κοτζαμάνης ότι το καλύτερο σενάριο κάνει λόγο για δέκα εκατομμύρια Ελληνες το 2050 και το χειρότερο για οκτώ εκατομμύρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια συμπεράσματα, το 1/3 του πληθυσμού θα είναι άνω των 65 ετών, ενώ οι άνω των 85 αποτελούν ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό του γενικού πληθυσμού. Ο... προοδευτικός καθηγητής πρότεινε ως λύση την μετανάστευση!
Από την πλευρά του ο γνωστός υπουργός του Σημίτη, Τάσος Γιαννίτσης δήλωσε: «H συνεχής μείωση του πληθυσμού σημαίνει ένα πράγμα, ότι κάθε γενιά θα παίρνει χαμηλότερες συντάξεις ή θα βγαίνει αργότερα στη σύνταξη ή και τα δύο. Αλληλεγγύη γενεών με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει και σίγουρα όχι με αυτό το σύστημα».
Τέλος, ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, Γιώργος Πρεβελάκης σημείωσε ότι καθώς επιστρέφουμε στις θρησκευτικές ταυτότητες διεθνώς, λύση είναι η προσέλκυση μεταναστών από Μέση Ανατολή και Αφρική, που μπορούν να ενταχθούν και να... ελληνοποιηθούν. Συγκεκριμένα είπε: «Οι δημογράφοι θα μας πουν πόσους θέλουμε για να είμαστε άνετα. Δύο εκατομμύρια; Τίποτε δεν είναι αυτό για τον πληθυσμό της Αιγύπτου. Οι Έλληνες δεν είναι φυλή. Δεν είμαστε Έλληνες λόγω αίματος. Είναι θέμα πολιτισμικής ένταξης. Από αυτό τον τόπο έχουν περάσει όλοι οι λαοί κι έχουμε ελληνικό πληθυσμό».
Καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς!
Μόνη λύση για την σωτηρία του Έθνους και της Φυλής η διακυβέρνηση της χώρας από την Χρυσή Αυγή και η άμεση εφαρμογή του πολιτικού προγράμματος για τα μείζονα εθνικά ζητήματα, το δημογραφικό, την λαθρομετανάστευση και την ανάκαμψη της Εθνικής Οικονομία

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails