Thursday, March 23, 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ… ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΧΗΡΑ!


Η ιστορία διαδραματίστηκε στην Πάτρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patratora.gr γέροντας κομμουνιστής αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο, αλλά άφησε όλα του τα υπάρχοντα στο… τιμημένο κουκουέ. Μιλάμε τώρα για ένα διαμέρισμα, καταθέσεις σε τράπεζες και χρυσές λίρες.
Κι ενώ συγγενείς είχαν πάρει στο σπίτι τους τη χήρα του (παιδιά δεν υπήρχαν από το γάμο), πιστεύοντας πως θα είναι οι κληρονόμοι (μιας και «πρόσεχαν» τον γέροντα όσο ήταν εν ζωή), έμειναν σύξυλοι μόλις άνοιξε η διαθήκη κι έστειλαν τη χήρα από κει που’ ρθε, δηλαδή στο διαμέρισμα που κληρονομεί το… τιμημένο. Και τη βλέπουμε σύντομα να καταλήγει στο δρόμο!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, από τις κληρονομιές, το… τιμημένο έχει στην κατοχή του χιλιάδες ακίνητα ανά την Ελλάδα και οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στη χώρα, μετά από την Εκκλησία!
Μάλιστα, οι παραδόπιστοι κουκουέδες έχουν ανοίξει μέχρι και «Ίδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών» (κομμουνιστικό γηροκομείο), στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, για να μην τους ξεφύγει ούτε μία κληρονομιά!
(ΥΓ): Αλήθεια, πληρώνει ΕΝΦΙΑ το… τιμημένο, για τα χιλιάδες ακίνητα που κατέχει; Πληρώνουν μωρέ οι… αγωνιστές;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails