Friday, March 31, 2017

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ» ΚΑΙ «ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ» ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ… ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Στα μουγκά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (των πρώην ΕΠΟΝιτών και κνιτών…) πέρασαν τρεις οργανωμένες επιθέσεις Ταγμάτων Εφόδου της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ σε αριστεριστές, που έγιναν στις 23 Μαρτίου. Σύμφωνα, λοιπόν, με χθεσινές ανακοινώσεις των αριστεριστών (ΕΑΑΚ και νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση), ο «ενδοκινηματικός εμφύλιος» εξαπολύθηκε από κνίτες και «εξωφοιτητικούς» (εννοούν τραμπούκους του ΠΑΜΕ…)
σε μια σειρά από σχολές (Ιατρική, Φυσικό και ΕΜΠ), με αποτέλεσμα «τον τραυματισμό αρκετών φοιτητών που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο».
Οι αριστεριστές κάνουν λόγο για «μαφιόζικα καρτέρια», για «άρτια εξοπλισμένο κομματικό στρατό», αλλά και για… πλιάτσικο των κουκουέδικων συμμοριών: «Τα καθοδηγητικά στελέχη που συντόνιζαν την επίθεση και καμία σχέση δεν έχουν με τους φοιτητικούς χώρους προέτρεψαν τα μέλη της ΚΝΕ να κλέψουν τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, κινητά, χρήματα κλπ) των μελών της ΕΑΑΚ και να βανδαλίσουν το υλικό των χώρων των σχημάτων».
Μάλιστα! Αυτό το οργανωμένο τραμπουκαριό είναι μάρτυς κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής και μας κουνάει και το δάχτυλο!!! Εδώ και τώρα, οφείλει να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί είναι προφανές ότι βρισκόμαστε ενώπιον εγκληματικής οργάνωσης που εμφανίζεται με την προβιά πολιτικού κόμματος! Και μάλιστα, μιας εγκληματικής οργάνωσης που έχει και οικονομικά οφέλη!
(ΥΓ): Και βέβαια, ούτε οι αριστεριστές είναι… αγγελούδια – κι ας ήταν τα θύματα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πέραν του ότι απέκρυψαν δύο ολόκληρες ημέρες τις επιθέσεις που δέχτηκαν, άρα υπήρξε διαπραγμάτευση με τα συντρόφια του ΚΚΕ, για να τα βρουν (έναντι ανταλλαγμάτων – τι είδους άραγε;) και να συγκαλυφθούν οι επιθέσεις!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails