Sunday, March 12, 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΞΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!


Γράφει ο Αντίοχος
Το… αντιρατσιστικό σύνθημα των κομμουνιστών είναι γνωστό: «Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες στις πόλεις και στις γειτονιές μας». Αλλά όχι στα σπίτια τους…
Έτσι, αφού είδε κι αποείδε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ότι τα κομμούνια δεν συγκινούνται να πάρουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους, αποφάσισε την μείωση «των θέσεων φιλοξενίας προσφύγων μέσω συγκατοίκησης με οικογένειες Ελλήνων», οι οποίες θα ανέλθουν το 2017 στις 200.

Πόσες είναι σήμερα οι συγκατοικήσεις; Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα: «Ωστόσο, σήμερα στο πρόγραμμα του «SolidarityNow» υπάρχει μόλις μία συγκατοίκηση στην Αθήνα και έξι συγκατοικήσεις στη Θεσσαλονίκη».
Και να σκεφτεί κανείς, ότι οι συγκατοικήσεις δεν γίνονται στο τζάμπα.
Όπως λέει το πρόγραμμα, κάθε ελληνική οικογένεια που συγκατοικεί με «προσφυγάκια» παίρνει οικονομική ενίσχυση ανά μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενεί. Για παράδειγμα, όσοι φιλοξενούν μια τετραμελή οικογένεια λαμβάνουν ποσό ενίσχυσης ύψους 300 ευρώ το μήνα για να καλύψουν βασικές καθημερινές δαπάνες – εκτός από τη βασικότερη, την σίτιση, που καλύπτεται  σε μηνιαία βάση με προπληρωμένες κάρτες.
Τόσο «αλληλέγγυοι» είναι τα κομμούνια, που δεν παίρνουν τα «προσφυγάκια» στα σπίτια τους ούτε επί πληρωμή! Αυτά και σκασμός!

1 comment:

Unknown said...

Ο τσιπρας κανενα προσφυγουπουλο δε πηρε; α θα τον μαλωσω! Ο Μπουτάρης ο φίλης; Μα γιατί; ο γεωργιος Κλούνεϊ; Η η αντζελινα τζολι; ε δε μπορεί ολοκληρη πρεσβειρα να μη πηρε; η κα βαρδινογιαννη;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails