Saturday, December 1, 2018

Παιδόφιλος κατηγορείται ότι κακοποίησε 300 αγόρια στη μεγαλύτερη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Νορβηγίας


Ένας 26χρονος ομοφυλόφιλος διαιτητής ποδοσφαίρου στη Νορβηγία κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από  300 έφηβα αγόρια στη μεγαλύτερη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην ιστορία της Νορβηγίας.

Ο άνδρας άρχισε να στοχεύει έφηβα αγόρια ηλικίας 13 έως 16 ετών από το 2011, εμφανιζόμενος σε online φόρουμ συζητήσεων ως γυναίκα που ζητούσε σεξουαλικές φωτογραφίες και βίντεο.

Τα θύματα στοχεύονταν κυρίως στο διαδίκτυο στη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ο Νορβηγικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NRK είπε ότι ο άνδρας έλαβε περισσότερα από 16.000 βίντεο.

Διάφορες κατηγορίες για βιασμό όμως αφορούν σωματική κακοποίηση των θυμάτων που ο άνδρας συνάντησε αυτοπροσώπως.
Σύμφωνα με τα Νορβηγικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο διαιτητής θα παρακολουθούσε τις συνομιλίες στις υπηρεσίες μηνυμάτων “Line” και “Kitt”, χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα “Sandra” και “Henriette”, για να ανταλλάξει χιλιάδες μηνύματα με περίπου 100 έφηβους μεταξύ 2014 και 2016.
Ο διαιτητής προσπάθησε να δελεάσει τα αγόρια να στέλνουν άσεμνο υλικό σε αντάλλαγμα για πορνογραφικό περιεχόμενο, απειλώντας μετά να δημοσιεύσει τις εικόνες online εάν αρνούνταν να στείλουν περαιτέρω υλικό.
“Η υπόθεση είναι σοβαρή και είναι η μεγαλύτερη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στη Νορβηγία μέχρι σήμερα”, δήλωσε ο εισαγγελέας Guro Hansson Bull στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NRK.

Η δικηγόρος του άνδρα, Gunhild Laerum, δήλωσε ότι ο πελάτης της «παραδέχεται τα γεγονότα», αλλά δεν έχει ακόμη απαντήσει σε κάθε ατομική κατηγορία.
Πηγές:
https://www.bbc.com/news/world-europe-46287974
https://sputniknews.com/europe/201811211069995612-norway-sex-abuse/
 Off the Record

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails