Thursday, December 20, 2018

ΠΟΙΑ «ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ»; ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ 94% ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ!


Το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων δημοσιοποίησε «Έκθεση για τα Περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας στην Ελλάδα» που έλαβαν χώρα κατά το έτος 2017.

Στο δεύτερο μέρος της Έκθεσης, παρατίθενται τα πάσης φύσεως περιστατικά σε βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας, τα οποία καταγγέλθηκαν ή περιήλθαν με άλλο τρόπο (από δημοσιεύματα των ΜΜΕ) σε γνώση του ανωτέρω Τμήματος, κατά το έτος 2017.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα υπάρχοντα στοιχεία, συνολικά, για το έτος 2017 κατεγράφησαν στην Χώρα πεντακόσια πενήντα έξι (556) περιστατικά εις βάρος διαφόρων χώρων θρησκευτικής σημασίας (βανδαλισμοί, ιεροσυλίες, πυρκαγιές και λοιπές βεβηλώσεις).

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των περιστατικών (537), αφορά χώρους θρησκευτικής σημασίας του χριστιανισμού και εξ’ αυτών τα 525 περιστατικά (ποσοστό 94% επί των συνολικών περιστατικών…) αφορούν χώρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Δράστες δε, στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι παρακρατικοί τσογλανοκομμουνιστές συμμορίτες – που φροντίζουν να αφήνουν την «υπογραφή» τους!
Μόνο 11 από τα 556 περιστατικά αφορούν χώρους της εβραϊκής θρησκείας και ακόμα λιγότερα (8) της μουσουλμανικής!


Ποια «ισλαμοφοβία» και ποιος «αντισημιτισμός», λοιπόν, αληταράδες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»; Η Ορθοδοξία είναι υπό διωγμόν!  
Όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται τυχαία, αλλά εντάσσονται σε γενικότερο σχέδιο των παγκόσμιων σατανάδων για τον αποχριστιανισμό της Ελλάδος.

Αλλά, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, πως η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει! Και να μαζέψουν οι άθεοι-αντίχριστοι συγκυβερνώντες τα κόκκινα σκυλιά τους, πριν τα «παραλάβει» ο πιστός λαός!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails