Wednesday, December 12, 2018

Βρετανία: Κρυφός ομοφυλόφιλος στραγγάλισε τη γυναίκα του για να το σκάσει με τον εραστή του

Η Τζέσικα Πατέλ βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού του ζευγαριού.
Ένας φαρμακοποιός στην Αγγλία έπνιξε τη σύζυγό του με μια σακούλα ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον εραστή του και θα μπει στη φυλακή για τουλάχιστον 30 χρόνια, μεταδίδει το BBC.

Ο 37χρονος Μίτες Πατέλ στραγγάλισε και έπνιξε τη Τζέσικα, 34 ετών, και έπειτα σκηνοθέτησε διάρρηξη στο σπίτι του ζευγαριού στο Middlesbrough της Αγγλίας στις 14 Μαΐου.
Είχε προγραμματίσει να διεκδικήσει ασφάλεια ζωής ύψους 2 εκατομμυρίων λιρών και να μετακομίσει στην Αυστραλία με τον εραστή του.
Καταδικάζοντας τον Πατέλ, ο δικαστής του είπε: “Δεν έχετε καμία τύψη για τις πράξεις σας. Όποια συμπόνοια έχετε είναι για τον εαυτό σας”. Είπε ότι η κα Πατέλ “σας αγάπησε και ήταν μια γυναίκα που ήταν υπεύθυνη” για εννιά χρόνια, προσθέτοντας: “Δεν ήθελε τίποτε άλλο παρά να έχει παιδιά και να ζήσει μια κανονική οικογενειακή ζωή.”
“Η δυσκολία είναι ότι δεν είχατε καμιά σεξουαλική έλξη γι ‘αυτήν, σας ελκύανε οι άντρες”.
Ο Μίτες Πατέλ με τον εραστή του.
Είπε ότι η κα Πατέλ ήταν σε κάποιο βαθμό ενήμερη για τη σεξουαλικότητα του συζύγου της και ήταν “μοναχική, συχνά αναστατωμένη και ελεγχόμενη από εσάς”.
Ο δικαστής είπε ότι ο Πατέλ χρησιμοποίησε την γυναίκα του “ενώ παράλληλα ικανοποιούσατε τις δικές σας επιθυμίες και ιδιοτροπίες”.
Ο Πατέλ της έκανε ένεση με ινσουλίνη πριν την στραγγαλίσει και την πνίξει με την τσάντα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια την έδεσε με μονωτική ταινία και ανακάτεψε το σπίτι σε μια προσπάθεια να κατηγορήσει διαρρήκτες για το θάνατό της.
Διαβάζοντας μια δήλωση των συγγενών, η νεότερη αδερφή του θύματος, Ντίβια, είπε: “Δεν προσευχόμαστε μόνο, ξέρουμε, ότι θα είναι ελεύθερη από σένα για πάντα. Καθώς εκείνη θα ξεκουράζεται στον ουρανό, εσύ θα σαπίζεις στην κόλαση”.
Ο Πατέλ είπε στον εραστή του ότι παντρεύτηκε την κυρία Πατέλ επειδή ήταν ερωτευμένη μαζί του και θα του παρείχε κάλυψη για την πραγματική σεξουαλική του ταυτότητα.
Ήθελαν να μετακομίσουν στην Αυστραλία και είχαν σχεδιάσει να μεγαλώσουν ένα παιδί που θα έκανε η γυναίκα του Πατέλ μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Είχε υποβληθεί σε τρία μαθήματα εξωσωματικής και ο τελευταίος κύκλος είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία τριών εμβρύων, αλλά δολοφονήθηκε πριν εμφυτευθούν.
Πηγή:
https://www.bbc.com/news/uk-england-tees-46453025
Το Off the Record στο Facebook

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails