Tuesday, May 14, 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ 17ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ



Απίστευτες καταστάσεις εγκληματικότητας συμβαίνουν στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων». Ανοιχτών συνόρων, για κάθε λογής εγκληματικό στοιχείο, ανεξαρτήτου προελεύσεως!
Αλβανοί κακοποιοί, λοιπόν, ακινητοποίησαν μέσα στον δρόμο ένα 17χρονο Ελληνόπουλο, που περπατούσε στην περιοχή του Ζωγράφου. Τον έβαλαν σε πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου και τον οδήγησαν με τη βία στο σπίτι του. Στη συνέχεια, άνοιξαν με τα κλειδιά του ανήλικου την πόρτα του σπιτιού, στο οποίο διαμένουν ο 55χρονος πατέρας του 17χρονου, η μητέρα του και ο 15χρονος αδερφός του, οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται εκεί την ώρα της εισβολής!

Αφού συνήλθαν από την έκπληξη, ο 55χρονος αποφάσισε να προστατεύσει την οικογένειά του και αντιστάθηκε σθεναρά στους ληστές, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματος. Επίσης, χτυπήθηκε από τους κακούργους και ο μικρότερος γιός!
Εν τέλει, οι Αλβανοί κακοποιοί φοβήθηκαν ότι γείτονες που είχαν ακούσει τις φωνές και τη φασαρία θα καλέσουν την Αστυνομία, κι έφυγαν άπραγοι.
Μάλιστα, εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας, στην οδό Φιλολάου, το όχημα διαφυγής τους, το οποίο διαπιστώθηκε πως δεν είναι κλεμμένο, αλλά ανήκει σε «κατατρεγμένο μετανάστη» από την Αλβανία.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails