Wednesday, May 8, 2019

Οι φυλλάδες της αριστεράς και τα “Νέα” απέκρυψαν πως το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την δολοφονία Λουκμάν


Οι φυλλάδες της αριστεράς και τα “Νέα” απέκρυψαν πως το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την δολοφονία Λουκμάν
Όσο καθημερινά καταρρέει το σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής και αποδεικνύεται πως είναι το αποτέλεσμα της πρωτοφανούς σκευωρίας από την συμμορία Σαμαρά, τόσο περισσότερο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ συνεχίζουν να εξαπολύουν λάσπη και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.

Τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση η τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεση Λουκμάν σύμφωνα με την οποία η περιβόητη υπόθεση για την οποία χύθηκαν τόνοι μελάνης στην προσπάθειά τους να την συνδέσουν με την Χρυσή Αυγή, αποδείχθηκε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την εν λόγω υπόθεση.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η "Καθημερινή" και αναπαρήγαγαν επίσης και ο "Ελεύθερος Τύπος", το "Έθνος" και ο "Φιλελεύθερος": "ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τόνισε ότι "το Δικαστήριο δεν συνδέει την επίμαχη πράξη με την Χρυσή Αυγή...". Αυτό το σαφέστατο πόρισμα λοιπόν κατέγραψε η η "Καθημερινή", ο "Ελεύθερος Τύπος", το "Έθνος" και ο "Φιλελεύθερος.
Στον αντίποδα οι φυλλάδες της αριστεράς "Αυγή", "Εφημερίδα των Συντακτών" και "Ριζοσπάστης" σκοπίμως αποσιώπησαν το συγκεκριμένο κομμάτι της δικαστικής απόφασης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα "Νέα", η εφημερίδα που εκπροσωπεί και χαράσσει την κομματική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, απέκρυψε το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το Δικαστήριο αποφάσισε πως η δολοφονία Λουκμάν δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή,
Όσα ψέμματα και αν συνεχίζουν να γράφουν και όσες αλήθειες και αν αποκρύπτουν, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά πόσο κυνικοί συκοφάντες είναι.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails