Tuesday, May 14, 2019

22 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΑΝ ΠΕΖΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τις φωτογραφίες των 22 «προσφύγων» ατόμων που καταλήστευαν τους ανύποπτους Έλληνες πεζούς στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία.
Τα 22 «προσφυγάκια» της εγκληματικής οργάνωσης, που πραγματοποιούσαν θρασύτατες διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, προέρχονται από τη Συρία, την Αλγερία και τη Λιβύη, κι είναι ηλικίας από 17 έως 45 ετών, αλλά είχαν αρχηγό έναν 18άρη.

Σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες, από τις αρχές του έτους, ενεργώντας είτε μεμονωμένα, είτε με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξαν 47 κλοπές και δύο ληστείες, με τα θύματά τους στην πλειονότητα να είναι νεαρές γυναίκες.
Τα περισσότερα «χτυπήματα» έγιναν στην περιοχή της Ροτόντας και της Καμάρας, ενώ έδειχναν προτίμηση σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης και δρούσαν ακόμη και μέσα σε λεωφορεία. Τα «προσφυγάκια» χρησιμοποιούσαν τη μέθοδο του τεχνητού συνωστισμού, με στόχο τσάντες ώμου, ενώ λάμβαναν και μέτρα αντιπαρακολούθησης για να μην εντοπίζονται από την αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι αφού έκλεβαν, «πήγαιναν σε μικρούς δρόμους, όπου άλλαζαν ρούχα…».
Να τους χαίρεται η λετσαρία του ΣΥΡΙΖΑ!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails