Tuesday, October 22, 2019

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ!


Τίποτα δεν έχει αλλάξει προς τα καλύτερο επί ΝΔ τους τρεις (και βάλε…) τελευταίους μήνες, στον τομέα της ασφάλειας και της τάξης, παρά τις θριαμβευτικές ιαχές των λιγωμένων «ακροδεξιών» διαδικτυακών παπαγάλων της Μητσοτακοκρατίας.

Εφιαλτικές στιγμές, λοιπόν, στα χέρια σκληρών Γεωργιανών κακοποιών έζησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι του στη Βούλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού «Open», οι αδίστακτοι ληστές, που είχαν παραβιάσει το σπίτι του την ώρα που έλλειπε και τον περίμεναν να επιστρέψει, βασάνιζαν τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο επί 5 ολόκληρες ώρες, για να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα λεφτά του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν μπήκε στο διαμέρισμα οι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν.
Στη συνέχεια, του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στη μπανιέρα και, αφού τη γέμισαν με νερό, τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό μέχρι να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και πού βρισκόταν. Ο ηλικιωμένος αποκάλυψε αμέσως στους ληστές το μέρος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, αλλά οι ληστές πίστευαν πως στο σπίτι υπήρχαν κι αλλά χρήματα και άνοιξαν τρύπες ακόμη και στους τοίχους, ενώ παράλληλα τον βασάνιζαν, σπάζοντάς του το χέρι, τα δόντια και τη μύτη!
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», Κούλης Μητσοτάκης, Μπουμπούκος, Βορίδης, Πλεύρης, Κυρανάκης και οι λοιποί… σκληροί!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails